Astralift

Korte productbeschrijving

Woningcorporaties, woningbouwverenigingen en VvE’s moeten doorgaans allerlei liftinstallaties in woongebouwen en appartementencomplexen nieuw aanschaffen, vervangen en/of onderhouden. Dit brengt meestal hoge kosten met zich mee. Astralift speelt hierop in met de ontwikkeling van een originele en functionele Corporatie lift. Deze innovatieve liftinstallatie wordt op maat gemaakt, is van hoge kwaliteit en is samengesteld uit componenten en onderdelen die vrij op de markt verkrijgbaar zijn. Hierdoor is de Corporatie lift op termijn veel goedkoper dan een standaardlift. Bovendien is deze lift veel minder storingsgevoelig. Going up! Together en profiteer van onze turn-key oplossingen.

Een corporatielift biedt vele voordelen ten opzichte van een standaardlift
 

•          Turn-key oplossing, van conceptfase tot oplevering

•          Lagere total cost of ownership dan een standaardlift

•          Hoger kwaliteitsniveau en langere technische levensduur van de diverse componenten

•          Minder storingen en defecten

•          Maximaal inzicht in de (lagere) onderhoudskosten en noodzakelijke vervangingen op termijn

•          Hogere tevredenheid onder de gebruikers

•          Niet meer afhankelijk van een specifiek merk of bepaalde leverancier

•          Alle componenten zijn vrij uitwisselbaar bij reparaties, vervangingen of moderniseringen

•          Grotere keuzevrijheid bij de samenstelling van de lift en vrij programmeerbaar

Een speciaal door het merkonafhankelijke Astralift ontworpen corporatie lift biedt u vele voordelen ten opzichte van een gestandaardiseerde lift. U bent niet gebonden aan een specifiek merk of fabrikant bij noodzakelijk onderhoud en vervangingen. Dit betaalt zich terug gedurende de levenscyclus van de corporatie lift. De total cost of ownership over 25 jaar is een stuk lager dan bij concurrerende liftbedrijven met een iets lagere aanschafprijs. Astralift is als grootste zelfstandige liftenbedrijf van Nederland echter de goedkoopste in de branche op het vlak van de totale aanschaf-, gebruiks-, onderhouds- en vervangingskosten. De levenscyclusbenadering van liftinstallatie betaalt zich terug.

Met een corporatie lift bent u verzekerd van een naadloos passende, veilige en gebruiksvriendelijke lift met een stijlvolle uitstraling. De corporatieliften maken al uw woongebouwen optimaal toegankelijk, tegen lagere kosten. Astralift geeft tot 5 jaar garantie op de lift als u ook het onderhoud bij ons onderbrengt. 

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • Private cloud

Toekomstvisie

Astralift denkt vooruit Voor veel mensen is een lift al jaren hetzelfde. Je stapt in, drukt op een knop en komt op de juiste verdieping aan. Wij bij Astralift denken verder dan dit. Astralift is dagelijks bezig met het onderzoeken naar de mogelijkheden voor het implementeren van de nieuwste innovaties. Dit doen we op basis van klantonderzoek en het bezoeken van innovatiebeurzen en houden rekening met een aantal pijlers. Eén daarvan is veiligheid. Dit is voor ons de eerste prioriteit. Wij houden ons meer dan strikt aan de wettelijke veiligheidsnormen. Bij ons gaat veiligheid verder dan een kwalitatief goede lift, denk hierbij bijvoorbeeld aan camerasystemen. Een tweede pijler is het gebruiksgemak. Liften worden door bijna iedereen gebruikt. U kunt zich voorstellen dat een persoon op leeftijd het waardeert als hij of zij niet te lang op de lift hoeft te wachten. Bovendien kijken we hoe we de liften en de liftreizen milieubewuster kunnen maken of mooier. Wij werken voor verschillende corporaties en denken graag mee hoe we kunnen bezuinigen op bijvoorbeeld energie. Astralift deelt graag een aantal lopende onderzoeken naar innovaties met u. Dit zijn lopende onderzoek en de innovaties waarin wij de meeste meerwaarde zien voor onze klanten werken we verder uit. Hieronder een aantal voorbeelden van onderzoeken. Lift intelligence Bij lift intelligentie onderzoeken we of we kunstmatige intelligentie kunnen inzetten, om hiermee onze liftreizen te optimaliseren volgens een of meerdere van onze innovatiepijlers. Vragen die we ons hierbij stellen: kan een lift de ritten analyseren en ons hier meer informatie over geven, zoals patronen over het gebruik? Kunnen we op basis hiervan de stroomtoevoer verlagen of de lift al klaarzetten op bepaalde tijden? Informatie over storingen, slijtage van onderdelen en daarop onderhoud en de planning baseren en wanneer kunnen we het beste onderhoud uitvoeren, zodat gebruikers er het minste last hebben? Hiermee proberen we de lift veilig te houden, energie te besparen en de reis zo mooi mogelijk te maken. Dit is één van de innovaties die we verder onderzoeken samen met onze partner Liftinsight. Samen zijn we het avontuur aangegaan en ontwikkelen we op dit moment een systeem die ons zal helpen bij het vergaren van data over de lift. https://youtu.be/to2XblqRdQA Overige innovative onderzoeken van Astralift: Pay per ride Smart lift Lift app Wake up light Muziek in de lift LIS

Referenties

Trivire Tablis Woonkracht 10 Vestia Dunavie Woonbron Woonplus Schiedam Portaal Noordwijkse Woonstichting Woonstad De Goede Woning Woonstichting thuis Provides

Bedrijfsprofiel

Een liftbedrijf wat ontstaan is uit enthousiaste en ervaren lifttechnici met een heldere en concrete kijk op serviceverlening. Met decennialange ervaring op het gebied van liften zijn wij in staat u geheel te ontzorgen betreffende uw lift. Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief. Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten. Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift: Van nieuwbouw naar preventief- en correctief onderhoud, van reparatie naar modernisering en vervolgens naar vervanging van de gehele liftinstallatie. De verantwoording dragen voor de gehele levenscyclus van de lift is onze passie! Merkonafhankelijk Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft. Wij durven te zeggen dat die gedachte al een lange tijd is achterhaald. Door ons netwerk aan toeleveranciers en de gedrevenheid en ervaring van onze medewerkers, zijn wij tot veel in staat. Daarnaast hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten. Hiermee benadrukken wij een relatie met onze klanten na te streven op basis van onze serviceverlening (ontzorging) en niet omdat u dat zou moeten met de toepassing van merkafhankelijke producten.


Aantal medewerkers: 80
Aantal klanten in corporatiemarkt: 25
Actief in corporatiemarkt sinds: 2004

Contactgegevens

Astralift
Prismalaan West 23, 2665 PC Bleiswijk
079-3300690

service@astralift.nl
https://www.astralift.nl

Astralift in het nieuws