Woonblox

Korte productbeschrijving

In de wereld van de woningcorporaties verandert veel en de veranderingen blijven komen. Het automatiseren van een proces kunnen veel aanbieders. Maar voor processen die steeds mee moeten veranderen met veranderingen in de maatschappij, de economie en de politiek is een vorm van automatiseren nodig die niet gebonden is aan vooraf bedachte structuren. De Be Informed software is bij uitstek geschikt om deze veranderingen bij te kunnen houden. Dat doen wij door alle systemen die al aanwezig zijn te optimaliseren en informatie te centraliseren. Dynamic Case Manegement (DCM) is één van de kernfuncties van het Be Informed platform. Hiermee creëer je één vloeiend proces met de diverse oplossingen die je al hebt, je bedrijfslogica blijft altijd inzichtelijk, je huurders en ketenpartners blijven altijd op de hoogte en je medewerkers hebben duidelijke schermen die steeds de actuele informatie geven. We noemen dit een orkestratie platform. Nieuwsgierig...? Neem contact met ons op!

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • In huis/lokaal
  • SaaS
  • Cloud
  • Private cloud

Platform gebaseerd op:

  • Be Informed platform (Java Engine)

Toekomstvisie

Be Informed gelooft dat het automatiseren van kenniswerk de volgende logische stap is op het gebied van automatisering. Wij geloven dat organisaties die in staat zijn hun klanten mee te nemen in hun proces het verschil zullen maken. Dát zijn de organisaties waar mensen zich thuis voelen en waar klanten, klant blijven. Waar klanten zich gehoord voelen omdat ze zien dat ze geïnformeerd worden en omdat ze zichtbaar invloed hebben op de zaken die hen aangaan. Dat kan niet zonder een techniek die begrijpt wat kennis is en welke kennis noodzakelijk is op welk moment in het proces. Met de Be Informed software kunnen wij juist deze kennisprocessen automatiseren, zónder dat de menselijke factor eruit wordt gehaald.

Referenties

Stichting De Alliantie
Stichting Havensteder
Rijksdienst Caribisch Nederland
Immigratie- en Naturalisatiedienst
VNG
Openbaar Ministerie
Benelux Office Intellectual Property

Bedrijfsprofiel

Be Informed is een Nederlandse onderneming die kenniswerk nationaal en internationaal ondersteunt. We automatiseren in complexe organisaties waar wet- en regelgeving een beslissend onderdeel is van het proces. Kijk voor referenties zoals Woningcorporaties De Alliantie en Havensteder, de Nederlandse Immigratie- en Naturalisatiedienst, diverse belastingdiensten, The UK Home Office of de overheid van de VS op onze website: https://www.beinformed.com/customers/


Aantal medewerkers: 50
Aantal klanten in corporatiemarkt: 2
Actief in corporatiemarkt sinds: 2020

Contactgegevens

Woonblox
Laan van Westenenk 150, 7336 AV Apeldoorn
055 368 1420

contact@beinformed.com
https://www.beinformed.com

Woonblox in het nieuws