Cegeka

Korte productbeschrijving

Dynamics Empire van Cegeka is de open, veilige en innovatieve oplossing voor de dagelijkse bedrijfsvoering van uw vastgoedorganisatie. De software ondersteunt de bedrijfsprocessen op de gebieden wonen, vastgoed, financiën en ICT en draagt bij aan een hoge huurderstevredenheid, efficiënt vastgoedbeheer, goede samenwerking met partners in de keten en juiste stuur- en verantwoordingsinformatie. 

Huurderstevredenheid verhogen 
Met Dynamics Empire heeft de huurder altijd en overal online toegang tot zijn contract- en huur gegevens. Gemakkelijk worden gegevens aangepast, contracten ondertekend, gebreken gemeld en wijzigingen aangevraagd. En wordt er alsnog persoonlijk contact gezocht, dan is dat met een medewerker die optimaal ondersteund is om alle vragen direct te kunnen beantwoorden. 

Vastgoedbeheer efficiënt uitvoeren 
Onze oplossingen maken een einde aan dubbel werk, onvolledige data en onnodig complexe werkprocessen. Vastgoedorganisatie én huurder werken met mobiele applicaties die iedereen toegang geven tot de relevante informatie. 

Samenwerken met partners in de keten 
Vastgoedorganisaties zijn veel tijd kwijt aan het uitzetten en doorsturen van opdrachten en het verwerken van facturen. Met Dynamics Empire worden handmatige en repeterende taken gereduceerd, onder meer dankzij het Leveranciersportaal en de Ketenstandaard-koppeling. Het onderhoudsproces verloopt daarmee volledig digitaal. 

Beschikken over relevante informatie 
Beslissingen nemen op basis van onvolledige of onjuiste informatie heeft omvangrijke consequenties. Het is dan ook van groot belang dat u de beschikking heeft over de juiste stuur- en verantwoordingsinformatie. Met Dynamics Empire bent u in staat om op een consistente manier gegevens te analyseren en deze vervolgens te visualiseren en te presenteren.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • In huis/lokaal
  • SaaS
  • Cloud

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft

Toekomstvisie

Wij geloven in software die eenvoudig is in gebruik, of u nu huurder, vastgoedmedewerker of partner in de keten bent. Dynamics Empire wordt daarom constant verbeterd. Op basis van ontwikkelingen van het onderliggende Microsoft-platform en door middel van Cegeka's sectorspecifieke innovaties en ontwikkelingen. Met onze gebruikersvereniging WoonDynamics, en in interactieve kennissessies, delen en toetsen wij de vernieuwingen en optimalisaties. Zo weet u zeker dat u met Dynamics Empire de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing in huis heeft. Sinds 2020 is Dynamics Empire ook beschikbaar vanuit de Microsoft Cloud (Dynamics 365). Lokale installaties en complexe upgrades behoren daarmee tot het verleden, en verbeteringen en nieuwe functionaliteit komen sneller dan ooit beschikbaar. Daar komt nog bij dat toepassingen als Artificial Intelligence, Data Analytics en IoT veel nieuwe mogelijkheden met zich mee zullen brengen.

Referenties

O.a. Wonen Zuid, Mozaïek Wonen, Actium, Portaal, De Goede Woning.

Bedrijfsprofiel

Als vastgoedorganisatie bent u zich als geen ander bewust van het belang van een stevige fundering. Niet alleen voor woningen, maar ook voor IT-systemen. Dus wilt u kunnen bouwen op een stabiele partner die uw markt kent en begrijpt. Dagelijks ondersteunt Cegeka ruim 6.500 gebruikers van meer dan 70 vastgoedorganisaties die samen bijna 900.000 vastgoedeenheden beheren. Door onze volledige focus op de vastgoedmarkt zijn wij in staat ons te verdiepen in de uitdagingen van onze klanten en hiervoor innovatieve en concrete oplossingen te bieden. Dit realiseren wij door goed naar onze klanten, de markt en onze partners te luisteren.


Aantal medewerkers: 130
Aantal klanten in corporatiemarkt: 70
Actief in corporatiemarkt sinds: 1994
Gebruikersvereniging: WoonDynamics

Contactgegevens

Cegeka
Bastion 4, 3905 NJ Veenendaal
0318-410000

info@cegeka.nl
https://www.cegeka.nl

Cegeka in het nieuws