CycloMedia

Korte productbeschrijving

CycloMedia - de openbare ruimte binnen handbereik
Street Smart is de nieuwe interactieve web viewer voor alle actuele en historische CycloMedia content, 360° foto’s (Cyclorama’s), LuchtfotoNL, NederlandObliek, LiDAR puntenwolken en standaard datalagen zoals de Kadastrale per ceelgrenzen- en informatie. Street Smart voorziet ook in een uitgebreide. Hierdoor is een nog betere inpassing van het gebruik van het beeldmateriaal van CycloMedia in uw werkprocessen gegarandeerd. De API maakt het leveranciers van de door uw organisatie gebruikte CAD-, GIS- en beheerpakketten namelijk mogelijk Street Smart-functies naadloos te integreren. Momenteel is er een integratie met ViewPoint en NCCW operationeel en we onderzoeken de mogelijkheden met andere softwareleveranciers.

Helder zicht op uw vastgoed met beeldmateriaal en data van  de openbare ruimte.
‘Haal buiten naar binnen’. CycloMed ia brengt de openbare ruimte in beeld met hoogwaardige 360° straatfoto’s en luchtfoto’s met GIS-nauwkeurigheid en met LiDAR puntenwolken. Dit landsdekkende beeldmateriaal stelt de gebruiker in staat om efficiënter te werken door een beter inzicht in de situatie ter plekke. Bovendien bespaart het kosten doordat minder buitenbezoeken nodig zijn. Woningcorporaties zetten het beeldmateriaal van CycloMedia in voor o.a. de volgende doeleinden:

• Inspectie voor onderhoud

• Visueel maken woningbezit

• Asset management

• Risico analyses

• Waardebepalingen

• Beleidsbeslissingen

Doordat het beeldmateriaal een hoge posit ienauwkeurigheid heeft, kunnen er in het beeldmateriaal ook metingen worden uitgevoerd. Met de toevoeging van LiDAR data is het doen van 3D metingen in Street Smart vanuit de Cyclorama helemaal eenvoud ig. Ook kunnen er verschillende (eigen) kaartlagen worden geïntegreerd en gebruikt, zoals bijvoorbeeld woningbezit, kadaster-informatie, energielabels etc.

Voordelen voor woningcorporaties
Het beeldmateriaal van CycloMedia kan breed in de organisatie worden ingezet om zo efficiënter te werken en kosten te besparen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis demo account aan via info@cyclomedia.com. Voor meer informatie, ga naar www.cyclomedia.com.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft

Referenties

In Nederland bedient CycloMedia een duizendtal organisaties en bedrijven in zowel de publieke als private sector. Vrijwel alle gemeenten in Nederland zijn klant van CycloMedia en ruim 30 woningcorporaties, w.o. Stadgenoot, Woonbedrijf, De Woonplaats, Alwel, Elkien, Bergopwaarts en De Woonschakel.

Bedrijfsprofiel

CycloMedia is een internationale leverancier van data- en softwareoplossingen voor het realistisch en nauwkeurig in beeld brengen van de buitenwereld. Dankzij de cloud gebaseerde oplossingen worden publieke en private organisaties in staat gesteld fysieke infrastructuur, zoals gebouwen, wegen en andere assets te beoordelen en te meten, op afstand en vanaf ieder device. CycloMedia richt zich met haar oplossingen op vastgoedwaardebepaling, assetmanagement, onroerend goed, openbare veiligheid, bouw & techniek, nutsbedrijven en verzekeringsmaatschappijen.

CycloMedia heeft 140 medewerkers en is gevestigd in Zaltbommel. Street Smart is de naam van de softwareapplicatie die wordt gebruikt door onze klanten.


Aantal medewerkers: 140
Aantal klanten in corporatiemarkt: 32
Actief in corporatiemarkt sinds: 1998

Contactgegevens

CycloMedia
Van Voordenpark 1b, 5301 KP Zaltbommel
+31 (0)418 55 61 00

info@cyclomedia.com
https://www.cyclomedia.com

CycloMedia in het nieuws