Data B. Mailservice

Korte productbeschrijving

Bij Data B. Mailservice geloven wij in het bereiken van mensen op het juiste moment via het door de klant en het publiek gewenste kanaal. Het tijdig en foutloos verzenden van fysieke en digitale post is één van onze kerncompetenties. Met Data B. Mailservice kiest u voor zekerheid, kwaliteit en flexibiliteit.

- Printen, couverteren en verzenden;
- Inline gepersonaliseerd inprinten van enveloppen;
- Documentstroom beheersing;
- Verrijken van documenten met betaaloplossingen en conditionele opmaak;
- Directe aanmaak van betaalverzoeken middels Pingl;
- E-mails in bulk kunnen versturen met automatische fall-back oplossingen;
- Koppelen van output processen aan (zaak)systemen;
- Software onafhankelijke output oplossingen.
- Het terug leveren van documenten middels een beveiligd digitaal archief;
- Aansluiten op DigiD
- Aansluiten op MijnOverheid
- Innovatieve oplossingen
Vraag een offerte aan https://www.datab.nl/formulieren/afspraak-maken/

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • In huis/lokaal
  • SaaS
  • Cloud

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft

Toekomstvisie

Door de jaren heen is de manier waarop uitingen tot stand komen ingrijpend veranderd. Wij helpen bedrijven en corporaties bij het versturen van die uitingen door ruwe data en gegevens om te zetten naar gepersonaliseerde berichten. Daarbij verrijken we deze uitingen, indien gewenst, met interactieve toepassingen zoals betaalmethoden of conditionele opmaak. Hiermee is Data B. Mailservice marktleider op het gebied van documentstroombeheersing voor instanties en bedrijven die mensen willen bereiken.

We leven in een wereld waarin mensen steeds meer last hebben van een overmaat aan berichtgeving via meestal digitale communicatie zoals apps, mail en push. Data B. faciliteert en adviseert in het communicatieproces van uw corporatie ten einde de best mogelijke en effectieve vorm voor uw publiek te creëren.

Referenties

Vele corporaties hebben via Data B. Mailservice B.V. succesvol de weg van fysiek naar digitaal gevonden en worden volledig ontzorgd door de parate kennis en jarenlange ervaring. Een aantal referentiecorporaties zijn Wonen Limburg, Mitros, Rentree, Acantus, Zo Wonen, Laurentius, Woonpunt, Pré Wonen en Portaal.

Bedrijfsprofiel

Data B. Mailservice B.V. is een toonaangevend bedrijf in Nederland op het gebied van transactiemail en de bijbehorende digitale dienstverlening (Betaaloplossingen iDEAL en E-mandates, Pingl, platform Dboxx, digitaal archief en MijnOverheid). Dit biedt onze opdrachtgevers een groot scala aan mogelijkheden tot communicatie en interactie met haar klanten. Op basis van o.a. ruwe data bestanden is het onze specialiteit om vertrouwelijke en financiële documenten zoals bijv. facturen, acceptgiro's, incassospecificaties, afrekeningen, huurverhogingen en overige mailingen digitaal en fysiek te versturen.

Aantal medewerkers: 60
Aantal klanten in corporatiemarkt: 80
Actief in corporatiemarkt sinds: 1991

Contactgegevens

Data B. Mailservice
Kapteynlaan 23, 9351 VG Leek
0594-552 900

verkoop@datab.nl
https://www.datab.nl

Data B. Mailservice in het nieuws