DataRotonde

Korte productbeschrijving

DataRotonde biedt een oplossing voor het digitaal samenwerken van applicaties en partijen. Specifiek voor de Nederlandse vastgoedsector en in het bijzonder voor het sociale domein is inrichting op DataRotonde beschikbaar. DataRotonde is het platform waarop bedrijfsprocessen op een centrale plek - de cloud - kunnen worden uitgevoerd. Toepassingen kunnen snel en op een gestandaardiseerde wijze worden gekoppeld. De drie pijlers van DataRotonde waarmee bovenstaande mogelijk wordt gemaakt zijn:


  • Koppelplatform - hiermee worden systemen ontsloten en samenwerkende systemen gerealiseerd
  • Proces Engine - applicatieoverstijgende DataRotonde processen worden met flexibel in te richten bedrijfsregels aangestuurd en zichtbaar gemaakt
  • Data Lake Feed - alle uitgewisselde gegevens inclusief metadata worden ter beschikking gesteld voor analyse van de operationele prestatie van de processen

De technische complexiteit van alle schakels die nodig zijn om informatie uit te wisselen wordt ingevuld en opgelost met DataRotonde. Doordat data in processen gebruikt kan worden, worden de processen efficiënter, kennen ze een hogere kwaliteit. DataRotonde levert hiermee een oplossing waarmee processen gedigitaliseerd worden. Net als bij een rotonde zijn de applicaties en de aangesloten partners de op- en de afrit ten die op die rotonde zijn aangesloten. U hebt zelf zeggenschap over waar uw data naar toe gaat en wie daar toegang toe heeft. Het platform wordt gebruikt door alle partijen in de vastgoedsector, woningcorporaties, vastgoedbeheerders maar ook VvE’s, vastgoedontwikkelaars en bouw, installateurs en aannemers en natuurlijk ook de softwareleveranciers.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS
  • Cloud

Platform gebaseerd op:

  • Open Source

Toekomstvisie

DataRotonde ziet ‘Processen uit de cloud’ als de toekomst op het gebied van automatisering. Door sterk in te zetten op samenwerkingsverbanden, standaardisatie, ketenintegratie en uniformering van processen en koppelingen ontstaat de mogelijkheid tot procesautomatisering en procesoptimalisatie. Een geïntegreerde implementatie van bedrijfsregels, dynamic case management, straight through processing en workflow management combineren tot een geautomatiseerd geheel. De ambitie van DataRotonde is om met een steeds uitgebreidere standaard inrichting voor de sector op de DataRotonde dit proces optimaal te ondersteunen.

Referenties

Zie onze website voor een actueel overzicht van onze klanten, samenwerkingsverbanden en gekoppelde toepassingen.

Bedrijfsprofiel

DataRotonde is de integratie-specialist van Nederland. Partner in digitale transformatie en procesautomatisering. Het platform, DataRotonde, is ontwikkeld om samenwerking tussen alle applicaties en partijen in de vastgoedsector mogelijk te maken, een initiatief van DataRotonde wat in 2015 is ontstaan als spin-off van Info Support Nederland. Met een vast team biedt DataRotonde een stabiel 24x7 99,8% beschikbaar platform, de DataRotonde, waarop flexibel en configureerbaar processen worden ingericht en uitgevoerd.

Aantal medewerkers: 25
Aantal klanten in corporatiemarkt: 35
Actief in corporatiemarkt sinds: 2015

Contactgegevens

DataRotonde
Kruisboog 42, 3905 TG Veenendaal
0318-552020

info@datarotonde.com
https://www.datarotonde.com

DataRotonde in het nieuws