Hercules Software

Korte productbeschrijving

Hercules is er voor de vastgoedorganisaties die willen excelleren in dienstverlening en opereren binnen een open en communicatief ICT-landschap. Zo faciliteren wij woningcorporaties en studentenhuisvesters om ‘de beste’ te zijn.

Slim en flexibel
WocasBasis is de basis voor al onze klanten. Rijke functionaliteit om de primaire processen van een woningcorporatie en studentenhuisvester te ondersteunen op het gebied van Wonen, Vastgoed en Financiën. De voor de corporatie ingebouwde procesondersteuning en business rules maken het voor iedere vastgoedorganisatie persoonlijk en uniek.

WocasOnline is sterk in het tonen en toepassen van contextmatige informatie. Eigenschappen die je graag ziet in de dienstverlening naar je huurder en het afhandelen van processen. Medewerkers en derden ervaren het werken met WocasOnline als snel, gemakkelijk en intuïtief.

WocasConnector is het antwoord op de behoefte om op een vereenvoudigde, veilige en uniforme wijze data in WocasBasis te ontsluiten of te muteren. Software van derden wordt via de WocasConnector gekoppeld aan WocasBasis. Hierdoor ontstaat een vereenvoudigd landschap en worden mutaties vanuit verschillende ketenpartijen op een uniforme wijze afgehandeld.

Samen sterk
Met WocasBasis, WocasOnline en WocasConnector ben je wendbaar en creëer je slagkracht om je (toekomstige) vastgoedorganisatie ambities te verwezenlijken.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • In huis/lokaal
  • Private cloud

Platform gebaseerd op:

  • Oracle

Toekomstvisie

Gedreven door gezamenlijke focus op dienstverlening en werken met moderne (digitale) middelen bouwen we samen met onze klanten aan de toekomst en Wocas.

Referenties

Onder andere Vestia, Woonstad, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, SSH, Fundashon Kas Popular en Stadsherstel.

Bedrijfsprofiel

Hercules levert Wocas. Wocas heeft zich in 25 jaar geëvolueerd tot een gewaardeerde en flexibele standaardoplossing voor woningcorporaties en studentenhuisvesters. Als organisatie met korte communicatielijnen en sterke klantfocus zorgt Hercules voor een hoge mate van toegankelijkheid en flexibiliteit. De expertise van Hercules wordt aangewend om in samenwerking met haar klanten continu de ondersteuning van de bedrijfsprocessen van woningcorporaties en studentenhuisvesters met softwaretoepassingen en diensten te verbeteren.

Aantal medewerkers: 35
Aantal klanten in corporatiemarkt: 20
Actief in corporatiemarkt sinds: 1995

Contactgegevens

Hercules Software
Nevelgaarde 44, 3436 ZZ Nieuwegein
0880902301

info@herculessoftware.nl
https://www.herculessoftware.nl

Hercules Software in het nieuws