Hitech

Korte productbeschrijving

Digitaliseren en actualiseren van vastgoed in BIM dat toekomstbestendig is in een open formaat geschikt voor NEN 2580 verdere verrijking met data en bruikbaar voor meerjarige onderhoudsbegrotingen, 2D, 3D en 4D visualitatie en koppelingen met andere systemen.

Wij kunnen zowel bestaand of nieuw bezit actualiseren en modelleren.

Wanneer Woningcorporaties en nog geen actuele BIM tekeningen hebben kunnen wij - via samenwerkingspartners - via Scan-to-BIM - toch volledige toekomstbestendige 3D BIM modellen, 2D verhuurplattegronden in o.a. Revit en AutoCAD maken. Wij kunnen middels slimme software gegevens w.o. WWS data vergelijken de actuele BIM modellen zodat dit straks 1 op 1 kloppend gemaakt kan worden. Naast de BIM tekeningen kunnen wij ook gewoon op aanvraag 2D CAD en 3D BIM tekeningen maken zoals verhuurplattegronden, vluchtplannen maar ook constructieve tekeningen voor aannemers, installateurs en bouwbedrijven als toeleveranciers voor de woningcorporaties.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • In huis/lokaal
  • SaaS
  • Cloud
  • Private cloud
  • BIM360

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft
  • BIM360

Toekomstvisie

Hitech wil een betrouwbare adviseur, vaste toeleverancier en samenwerkingspartner op het gebied van BIM, modelleren, data verrijking en data verwerking voor de Nederlandse Woning Corporaties, Gemeenten en toeleveranciers (voor diensten en software) zijn. Hitech is druk bezig met het uitbreiding van haar service & diensten portfolio om haar klanten nog verder te ontzorgen.

Referenties

Accolade, HEEM wonen, Patrimonium Groningen, De Woonmensen, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, Triada, Sint Trudo, Ressort Wonen, Lefier, deltaWonen, Triada, 'thuis, Groen Wonen Vlist, 3B Wonen.

Bedrijfsprofiel

Hitech Digital en Hitech iSolutions Limited opgericht in 1992 is al jarenlang als toeleverancier van BIM, CAD modelleer en engineering capaciteit in Nederland en voor meerdere klanten, waaronder Nederlandse Woning Corporaties, Gemeenten en toeleveranciers aan de zojuist genoemde doelgroepen actief. Hitech heeft in Nederland haar eigen Nederlandse BIM projectcoordinatoren en BIM consultants. Vanuit het hoofdkantoor in India wordt de BIM engineering en BIM productie en modelleer capaciteit geleverd. Doordat wij in India over een eigen team van gecertificeerde BIM modelleurs en BIM engineers beschikken, kunnen wij deze capaciteit flexibel en schaalbaar leveren. Onze BIM projectcoordinatoren en BIM consultants modelleers zijn in Nederland en in India door Nederlandse trainers voor de NEN2580 (meetinstructie en volledig) getraind en gecertificeerd. Hitech doet daarnaast veel meer op het gebied van BIM, Engineering, Data analytics en verwerking. Neem een kijkje op onze website voor het overzicht.


Aantal medewerkers: 1100
Aantal klanten in corporatiemarkt: 30
Actief in corporatiemarkt sinds: 2018

Hitech in het nieuws