Hoffman Krul & Partners

Specialisatie

Wij helpen woningcorporaties met het verbeteren van de bedrijfsvoering, zodat we de volkshuisvesting in Nederland goed en betaalbaar houden. Wij hebben mensen geïnspireerd, systemen geïmplementeerd, informatievoorziening op orde gebracht, reorganisaties geleid, samenwerkingsverbanden ingericht, onderhoudsbedrijven opgericht, processen lean gemaakt, ICT geoutsourced, etc. Kortom: alle aspecten van een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering, denk hierbij aan:

  • hoe krijg je mensen enthousiast in beweging?
  • hoe richt je processen efficiënt in?
  • welk systeem past het beste en hoe zorg je dat het ook oplevert wat je wilt (prestatieinkoop)?
  • hoe implementeer je succesvol een systeem?
  • hoe realiseer je optimaal je klantkanalen en digitalisering?
  • welke informatie heb je nodig om goed te kunnen sturen?
  • hoe krijg je je gegevens op orde?
  • hoe krijg je het nu echt voor elkaar?

We geven advies, begeleiden en voeren projecten uit. Onze consultants zijn enorm gedreven en denken echt met de corporatie en de volkshuisvestingssector mee. We hebben veel ervaring met informatiebeleid, selecties en implementaties, en brengen dit altijd in lijn met de bedrijfsdoelstellingen. We kennen de markt en werken voor selecties met prestatieinkoop om aantoonbare resultaten te boeken. We schrijven geen dikke rapporten, maar zorgen samen met de klant dat het werkt.

Toekomstvisie

De grote uitdaging ligt niet in visies, vergezichten of beloftes. Niet van leveranciers, politici of adviesbureaus. De uitdaging is om te zorgen dat het ook echt gaat werken in jouw organisatie. Hoe je met mensen gemotiveerd veranderingen doorvoert. Wij willen mensen en ideeën met elkaar verbinden. Inspiratie opdoen en kennisdelen. Leren van elkaar. En door met kleine stappen verbeteringen door te voeren en toepassingen werkend te maken ondertussen echte meters te maken. En door die resultaten met elkaar te delen het voor iedereen beter, prettiger en efficiënter te maken. Zo blijft de Nederlandse volkshuisvesting op een topniveau.

Referenties

Hoffman Krul & Partners is trots op een groot aantal tevreden klanten. Meer informatie over onze geslaagde opdrachten vindt u op www.hkp.nl. En wie kan er beter dan een klant vertellen hoe hij onze dienstverlening heeft ervaren? Wij brengen u graag in contact met een hen.

Bedrijfsprofiel

HKP is partner bij het doorvoeren van veranderingen. Samen met uw medewerkers voeren we verbeteringen door. Wij geven advies en voeren projecten uit. Geen dikke rapporten, maar zorgen dat het werkt. Wij denken groot, kijken ver vooruit en vertalen dit in praktische en werkende oplossingen. Wij brengen kennis en jarenlange ervaring in uit woningcorporaties en het bedrijfsleven. We willen vernieuwen, verbinden en toepassen. Wij zoeken corporaties die met ons willen doorpakken om echte resultaten te boeken.


Aantal medewerkers: 8
Aantal klanten in corporatiemarkt: 50
Actief in corporatiemarkt sinds: 2000

Contactgegevens

Hoffman Krul & Partners
Het Launchcafé, Herestraat 106, 9711 LM Groningen
050-3050014

info@hkp.nl
https://www.hkp.nl

Hoffman Krul & Partners in het nieuws