Hoppinger

Korte productbeschrijving

Als digital partner helpen we jou met het innoveren van je organisatie. Zo blijf je in een veranderlijk digitaal landschap relevant voor jouw gebruikers. Dat is de kern van digitale transformatie. Maar digitaliseren doe je niet even. Het vraagt om een slimme strategie voor de lange termijn. En ook: handen uit de mouwen om snel dingen voor elkaar te krijgen. Daarom combineren we strategisch inzicht met pragmatisch ondernemerschap. Data ligt hieraan altijd ten grondslag. We ontdekken vernieuwende inzichten, optimaliseren processen, innoveren businessmodellen en bepalen met haalbare doelen de juiste richting voor jouw organisatie. Zo zetten we jouw industrie op scherp.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS
  • Cloud

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft

Referenties

Ronald de Lange, I&A Manager SSH Utrecht: “De oplossing die we zochten, vonden we niet bij de softwareleveranciers die veel voor corporaties werken. Zij gaan uit van bestaande systemen. We zochten juist een partij die net als wij de ambitie heeft om gebaande paden te doorbreken en op basis van de laatste stand van technologie slimmer en innovatiever te werk te gaan. Zo kwamen we bij Hoppinger terecht. Samen ondernemen we en delen we het risico. Hoppinger denkt echt mee als partner om samen tot nieuwe en waardevolle toepassingen te komen. Omdat Hoppinger niet uit de corporatiewereld komt, stellen ze kritische vragen bij iedere processtap. Ook geloven ze net als wij in de kracht van agile werken: kleine stappen vooruit, analyseren en op basis van data leren hoe we nog meer waarde kunnen toevoegen in de volgende fase. Zo geven we samen met Hoppinger stap voor stap vorm aan de digitale roadmap die we met elkaar voor de lange termijn hebben opgesteld.”

Bedrijfsprofiel

Wij zijn de Hoppinger Group. We denken en werken in termen van digitale strategie en architectuur op de lange termijn. Zoomen in op details van specifieke systemen, en zoomen uit om de complete customer journey van jouw bedrijf te overzien. De Hoppinger Group is gevestigd in Rotterdam en telt 85+ digital experts.

 

Bij Hoppinger geven we als digital partner vorm aan verandering. We ontwikkelen digitale strategieën en brengen deze met slim ontwerp en moderne technologie tot leven. Van specifieke oplossing tot complete digitale transformatie.

 

Vidda Digital is gespecialiseerd in digital marketing en het ontwikkelen van websites met een focus op branding, leadgeneratie en talent recruitment.

 

Hoppinger Business Solutions helpt bedrijven en organisaties om data te structureren en backofficeprocessen te digitaliseren door middel van krachtige, leading ERP- en CRM-oplossingen.


Aantal medewerkers: 85
Aantal klanten in corporatiemarkt: 1
Actief in corporatiemarkt sinds: 2020

Contactgegevens

Hoppinger
Lloydstraat 138, 3024 EA Rotterdam
+31 10 221 01 90

info@hoppinger.com
https://www.hoppinger.com

Hoppinger in het nieuws