Kascontrole

Korte productbeschrijving

Wij controleren jaarrekeningen voor VvE’s die geen kascommissie hebben.

Toekomstvisie

Wij zetten ons in voor zoveel mogelijk financieel gezonde VvE’s, met deze missie willen wij voor 2030 de helft van alle VvE’s in Nederland helpen met een gedegen kascontrole zodat men er zeker van kan zijn dat het financieel goed ervoor staat. Dit besef moet ook bij groot eigenaars aanwezig zijn, vaak worden particulieren naar voren geschoven die -vooral om kosten te voorkomen- zitting nemen in de kascommissie, maar eigenlijk geen kaas gegeten hebben van VvE regelgeving of -financien. In veel gevallen zien wij facturen die niet voor de VvE zijn en zo verdient de VvE haar investering vaak terug.

Referenties

Wij werken specifiek in opdracht van VvE’s, echter de beheerkantoren die ons vaak voorstellen en corporatie gerelateerd zijn, zijn onder andere;

- Woonbron
- Staedion
- Haag Wonen
- Vidomes
- Havensteder
- De Alliantie
- Ymere
- Stadgenoot
- De Key
- Mitros
- Wonen Breburg

Bedrijfsprofiel

Kascontrole.com is opgericht in 2018 omdat we -toen nog als beheerder- zagen dat er steeds minder animo is om in een kascommissie zitting te nemen. De eigenaars zien het niet zo zitten om te doen en de groot eigenaar wil het in veel gevallen niet om te voorkomen dat ze meerdere petten op heeft. We zijn het alternatief voor de externe accountant, met het verschil dat we specifieke kennis hebben van het VvE recht én een vriendelijker tarief hanteren. Het is echt een product waar de markt behoefte aan heeft en wij waren daarin de eerste.


Aantal medewerkers: 2
Aantal klanten in corporatiemarkt: 20
Actief in corporatiemarkt sinds: 2002, als Kascontrole sinds 2018

Contactgegevens

Kascontrole
Operetteweg 98, 1323 VE Almere
036-2033014

info@kascontrole.com
https://www.kascontrole.com

Kascontrole in het nieuws