naris

Korte productbeschrijving

NARIS GRC® is een integraal GRC platform. De SaaS-oplossing omvat 9 modules die los van elkaar gebruikt kunnen worden. De kracht van het systeem zit echter in de integratie tussen deze modules. NARIS GRC® verbindt governance, risk, audit en compliance. 

Risico's en beheersmaatregelen worden in de software met één klik gekoppeld aan audit en wet- en regelgeving en vice versa. Je bent in staat om overkoepelende rapportages op te stellen, waardoor belangrijke managementinformatie direct beschikbaar is en profiteert van de geïntegreerde kennisdatabase waarin kennis gedeeld wordt met andere gebruikers. 

De modules van NARIS GRC ®
Risicomanagement & Strategie, Audit en Compliance

Eigenschappen van NARIS GRC® :

  • Webbased (SaaS)
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden direct voorhanden
  • Gebruiker specifieke rechten en rollen
  • Flexibel in te richten; je eigen (invoer)velden

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft

Toekomstvisie

Eén van de belangrijkste taken van een goed GRC framework is het efficiënt en effectief informeren van het bestuur. Het framework laat zien op welke wijze de belangrijkste risico’s van de organisatie worden beheerst. Daarnaast geeft het vertrouwen in de opvolging van de afgesproken beheersmaatregelen. Met de toevoeging van Audit in het NARIS GRC® platform wordt de koppeling en interactie tussen de risicomanager en auditor vereenvoudigd.

Referenties

Ongeveer 75 woningcorporaties maken reeds gebruik van onze NARIS GRC® oplossing, waaronder Woonbedrijf, De Alliantie, Actium, Havensteder, Talis, de Woonplaats en Woonconcept. Samen met de corporaties delen wij kennis over veel voorkomende risico's, audit templates en corporatiegerelateerde wet- en regelgeving.

Bedrijfsprofiel

Naris is de nummer 1 op het gebied van risicomanagementsoftware in de Woningcorporatiesector. Naris ontwikkelt GRC software en ondersteunt tevens de duurzame inplementatie daarvan. Wij voeren naast woningcorporaties opdrachten uit voor (semi-) overheidsinstellingen en het bedrijfsleven. Op deze wijze levert Naris een bijdrage aan de professionalisering en synergie van Governance, Risk, Compliance en Audit binnen organisaties. 

Feiten op een rij:

  • 20 jaar ervaring in GRC software ontwikkeling en implementatie.
  • 300+ opdrachtgevers door heel Europa
  • Een kennisdatabase met meer dan 10.000 risico's en beheersmaatregelen

Aantal medewerkers: 45
Aantal klanten in corporatiemarkt: 75
Actief in corporatiemarkt sinds: 2010

Contactgegevens

naris
Colosseum 19, 7521 PV Enschede
088 43 00 100

info@naris.com
https://www.naris.com

naris in het nieuws