NEH

Korte productbeschrijving

Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat corporatiemedewerkers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Al onze ICT-oplossingen sluiten naadloos aan op de vraagstukken van onze klanten.

NEH biedt u een voordelige, flexibele en zeer veilige oplossing voor het outsourcen van uw ICT-omgeving. Uw volledige kantoorautomatisering, inclusief servers voor uw bedrijfsapplicaties, wordt geplaatst in onze ISO-gecertificeerde datacenters. NEH verzorgt daarbij het technische beheer van de centrale omgeving en koppelingen én biedt uw gebruikers een skilled Servicedesk als Single Point Of Contact voor optimale ontzorging.

Informatiebeveiliging
Al jaren is informatiebeveiliging een belangrijk speerpunt binnen de dienstverlening van NEH. Naast haar twee datacenters is NEH ook als organisatie ISO 27001 gecertificeerd. Daarnaast beschikt NEH over een ISAE 3402 type II-verklaring.

Binnen haar dienstverlening biedt NEH een technisch veilige werkomgeving. Echter, hoe goed de technische beveiliging ook is ingericht, informatiebeveiliging komt altijd neer op de mens. Daarom bieden wij, samen met één van onze beveiligingspartners, security awareness trainingen om het bewustzijn van woningcorporatiemedewerkers te verhogen en daarmee de kans op datalekken te verkleinen.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • In huis/lokaal
  • SaaS
  • Cloud
  • Private cloud

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft

Toekomstvisie

Met 'een landelijk ICT-platform voor woningcorporaties in 2021' als visie, brengen wij woningcorporaties meer efficiency, een betere onderlinge samenwerking en een hogere klanttevredenheid. Onderdeel van deze visie is de 'Visie op de Werkplek' die NEH in samenspraak met haar Klantenplatform heeft ontwikkeld. Over onze visie gaan wij graag het gesprek met u aan. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via marketing@nehgroup.com.

Steeds vaker kiezen woningcorporaties ervoor om hun ICT te outsourcen. Dit biedt naast betere focus op de eigen core business, dat u als organisatie niet meer bezig hoeft te zijn met de toenemende complexiteit én kosten van ICT. Door verregaande standaardisatie kan NEH, op de korte en de lange termijn, bedrijfskostenverlagingen bij woningcorporaties realiseren.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“NEH, uw ICT van morgen.”

Referenties

Bij NEH zijn we klantgericht, pragmatisch, ervaren, flexibel en daadkrachtig. Dit biedt u, in combinatie met bewezen succes, een stabiele ICT-partner met wie u met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.
Met meer dan 100 zeer betrokken collega’s halen wij er bergen energie uit om onze klanten te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt.

Kijk voor een actueel overzicht van onze klanten op www.nehgroup.com

Bedrijfsprofiel

NEH bestaat ruim 24 jaar en heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de woningcorporatiebranche. Onze mooie, groeiende klantenset - momenteel bijna 70 woningcorporaties in de NEH Cloud - maakt dat wij dagelijks met veel plezier ondersteuning bieden aan duizenden woningcorporatiemedewerkers. In onze manier van ontzorgen staat de ‘menselijke maat’ centraal. Dit betekent dat niet de ICT, maar de mens en hoe die wil werken centraal staat.

Aantal medewerkers: 100+
Aantal klanten in corporatiemarkt: 65+
Actief in corporatiemarkt sinds: 2004
Gebruikersvereniging: NEH Klantenplatform

Contactgegevens

NEH
Kastanjelaan 3, 3833 AN Leusden
033 - 4343070

info@nehgroup.com
https://www.nehgroup.com

NEH in het nieuws