OneXillium

Korte productbeschrijving

OneXillium Enterprise Information Management software - EIM
Hoe beheren woningcorporaties op een veilige en verantwoorde manier de groeiende hoeveelheid aan klantdata? Op deze vraag geeft onze Enterprise Information Management software het antwoord. Het levert tevreden huurders op, onder andere omdat enkel geautoriseerde medewerkers toegang hebben tot vertrouwelijke of privacygevoelige documenten en dossiers vanaf elke denkbare werkplek.

Onze EIM oplossing integreert volledig met de primaire vastgoedsystemen van woningcorporaties en voldoet aan de VERA standaard die gebaseerd is op CORA voor de gegevensuitwisseling. (Vera is de technische uitwerking van de Corporatie Referentie Architectuur – CORA) Deze integratie is niet alleen belangrijk om documenten of dossiers op te roepen vanuit deze systemen maar ook voor dataverrijking om de juiste zoeksleutels toe te voegen aan dossiers en documenten. De structuur van het systeem wordt geheel aangepast aan de omgeving van een woningcorporatie. Zo worden er verschillende contexten aangeroepen zoals: Huishouden, Project, Cluster, Verhuurbare eenheid, enzovoorts.

Door het toevoegen van intelligentie is onze EIM oplossing meer dan een traditioneel document management systeem. Dat betekent bijvoorbeeld dat er slimme opschoningsprocessen worden ingericht; dossiers blijven niet langer behouden dan gewenst of volgens de wetgeving strikt noodzakelijk is. Met als resultaat dat huurdersinformatie voldoet aan de regels van de AVG-wetgeving.

Voor wie?
Onze EIM oplossing is voor woningcorporaties die meer overzicht in klantendossiers nodig hebben, documenten sneller willen terugvinden en op een veilige manier vanaf elke werkplek toegang willen hebben tot dagelijkse huurdersinformatie.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS
  • Cloud

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft

Toekomstvisie

Vindbaarheid en snelheid dat is een uitdagende combinatie voor de toekomst. Bestaande systemen blijken namelijk vaak functionele en technische beperkingen te hebben met betrekking tot de groeiende hoeveelheid aan data. Meestal niet voor wat betreft het opslaan, maar wel voor wat betreft het snel vinden van informatie. Teveel zoekresultaten leiden gebruikers namelijk af. Daarom is het nu het moment om je klaar te maken voor de toekomst en structuur aan te brengen in de toenemende hoeveelheid data van huurders die tegenwoordig vanaf elke hybride werkplek toegankelijk moet zijn. Het verschil wat je als woningcorporatie maakt in de toekomst is de manier waarop je razendsnel en veilig huurders kunt bedienen.

OneXillium realiseert klantspecifieke configuraties, omdat elke woningcorporatie anders is. Wat voor alle klanten geldt is dat alle data worden opgeslagen in een SaaS cloudoplossing op Nederlandse bodem. Zodat alle huurdersinformatie, nu en in de toekomst, veilig volgens Europese standaarden beschermd is.

Referenties

SWEMP, een samenwerking van 5 woningcorporaties en meer dan 15 vrienden van SWEMP, had als doelstelling om hun processen te harmoniseren. Na een strenge selectie kozen zij voor OneXillium Enterprise Information management.

“Jo van Onsem, Algemeen Directeur OneXillium: “De kracht van deze samenwerking zit in de gezamenlijke expertise. Samen blijven wij elkaar uitdagen om de klantbeleving en innovaties continu te optimaliseren. Ik ben verheugd te mogen verkondigen dat SWEMP deze samenwerking met ons aangaat.”

                                                            Jo van Onsum – CEO – OneXillium

Bedrijfsprofiel

De naam OneXillium is een samenstelling van de woorden ‘One’, wat staat voor het helpen van klanten als één team en ‘Xillium’, afkomstig van het Latijnse woord auxilium, dat ‘hulp’ betekent. De X is het symbool voor verbinding; met onze klanten, medewerkers en de maatschappij.

Met trots leveren we de grootste SaaS aanbieder in Nederland op het gebied van EIM. Dat betekent onder andere dat er meer dan 4 miljard documenten in onze veilige Cloud omgeving bewaard worden! Binnen OneXillium zijn ervaren consultants actief met kennis over de financiële sector, de vastgoedmarkt en woningcorporaties. We leveren al meer dan 30 jaar oplossingen voor branches die een document intensief karakter kennen. Ook geven we advies in de manier waarop documenten efficiënter gebruikt en ingezet kunnen worden vanuit praktijkcases binnen andere branches.

Belangrijk is dat datgene wat we doen ook gecertificeerd is; ISO 27001 voor informatiebeveiliging en ISAE 3402, type 2. Deze type 2 verklaring is met name voor accountants, financiële instellingen en ook woningcorporaties zeer waardevol. Hiermee tonen we aan dat ook uitbestede processen, die van invloed zijn op de jaarrekening, worden beheerst.


Aantal medewerkers: 87
Actief in corporatiemarkt sinds: 1990

Contactgegevens

OneXillium
Oostzee 2, 3446 CH Woerden
06-43362202

marco.van.drogenbroek@onexillium.nl
https://www.onexillium.nl

OneXillium in het nieuws