OneXillium

Korte productbeschrijving

Hoe beheren woningcorporaties op een veilige en verantwoorde manier de groeiende hoeveelheid data van klanten? Op die vraag geeft onze Enterprise Information Management software het antwoord. Het levert tevreden huurders op, onder andere omdat enkel geautoriseerde medewerkers toegang hebben tot documenten en dossiers.

Corporaties hebben altijd al te maken gehad met grote hoeveelheden aan documenten. Doordat er decennia lang geïnvesteerd is in een groot aantal document management- en andere systemen kan het uitdagend geworden zijn om klanten op een snelle manier van de juiste informatie te voorzien. In het ergste geval is informatie zelfs onvindbaar. Alle aan de klant gerelateerde documenten dienen echter veilig volgens de geldende wet- en regelgeving, denk aan de AVG, opgeslagen te worden.

Onze Enterprise Information Management software, die we speciaal hebben ingericht voor woningcorporaties, is meer dan een traditioneel document management systeem. We hebben er onder andere intelligentie aan toegevoegd. Dat betekent bijvoorbeeld dat er slimme schoningsprocessen worden ingericht; dossiers blijven niet langer behouden dan gewenst of strikt noodzakelijk is. Met als resultaat dat huurdersinformatie altijd voldoet aan de AVG wetgeving. De structuur van onze EIM software is geheel aangepast aan de omgeving van een woningcorporatie. Zo worden er verschillende contexten aangeroepen, zoals Huishouden, Project, Cluster, Verhuurbare eenheid enzovoorts.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS
  • Cloud

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft

Toekomstvisie

Belangrijk voor de klanten van woningcorporaties is dat hun persoonlijke gegevens voor nu en in de toekomst veilig zijn. Daarnaast zien we in de hele maatschappij de trend dat mensen steeds sneller geholpen willen worden en hun informatie willen krijgen over communicatiekanalen die zij wenselijk vinden. Dat kan alleen maar als er structuur wordt aangebracht in de toenemende hoeveelheid data van huurders. Automatisering en integratie spelen daar een cruciale rol bij. Daarom geloven wij in maatwerk, omdat daarin het onderscheid valt te maken. Tot slot nemen we waar dat organisaties,steeds vaker nadenken waar alle data worden opgeslagen. Bij onze oplossing voor woningcorporaties wordt alle huurdersinformatie opgeslagen is een SaaS oplossing van Nederlandse bodem.

Referenties

SWEMP heeft na een strenge selectie gekozen voor onze EIM-oplossing. Bij een aantal corporaties was het bestaande DMS (Document Management Systeem) aan vervanging toe. SWEMP heeft daarmee gekozen voor een SaaS oplossing van een volledig Nederlands bedrijf dat voldoet aan alle nodige certificeringen. Meer weten? We vertellen je er graag over!

“Jo van Onsem, Algemeen Directeur OneXillium: “De kracht van deze samenwerking zit in de gezamenlijke expertise. Samen blijven wij elkaar uitdagen om de klantbeleving en innovaties continu te optimaliseren. Ik ben verheugd te mogen verkondigen dat SWEMP deze samenwerking met ons aangaat.”

                                                            Jo van Onsum – CEO – OneXillium

Bedrijfsprofiel

De naam OneXillium is een samenstelling van de woorden ‘One’, wat staat voor het helpen van klanten als één team, en ‘Xillium’, afkomstig van het Latijnse woord auxilium, dat ‘hulp’ betekent. De X is het symbool voor verbinding; met onze klanten, medewerkers en de maatschappij. We zijn een nieuwe naam, maar een vertrouwd adres voor al uw document- en communicatieprocessen. Xerxes Group, moederbedrijf van Xtandit, DocVisie, Ricoh Document Center Midden Nederland en Document House Limburg, gaat verder onder de naam OneXillium. Dit houdt in dat de merknamen van genoemde vier dochterbedrijven verdwijnen. Door voortaan onder één bedrijfsnaam te opereren, bieden we als print- en documentdienstverlener mkb-klanten een nog duidelijker en completer aanbod. Over OneXillium OneXillium is een strategisch IT-partner met expertise op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. Door vooruitstrevend en hands-on te werken, worden er lange termijn relaties gebouwd met een flexibel werkmodel. De combinatie van IT-kennis van multinationals met de persoonlijke benadering van een MKB is de kracht van OneXillium. Vanuit de vier kernwaarden ‘Achievement’, ‘Mastery’, ‘Openness’ en ‘Contribution’ biedt OneXillium een luisterend oor, zet het de klantsuccessen voorop en zorgt het voor de ultieme gebruikerservaring door de klant te ontzorgen en diens verwachtingen te overtreffen.

Aantal medewerkers: 87
Actief in corporatiemarkt sinds: 1990

Contactgegevens

OneXillium
Oostzee 2, 3446 CH Woerden
06-43362202

marco.van.drogenbroek@onexillium.nl
https://www.onexillium.nl

OneXillium in het nieuws