PQR

Korte productbeschrijving

De productomschrijving van PQR laat zich vertalen naar onze slogan: 'Wij zijn de rustmakers in IT' en 'Ineens doet IT er niet meer toe'. Alles wat PQR biedt gaat om het uit handen nemen van IT en daarmee rustbrengen binnen uw organisatie. Dit doen wij al meer dan 30 jaar succesvol en hebben daarin als organisatie een goede naam opgebouwd. In het kort enkele van onze diensten die u helpen te focussen op uw business:

- SpaceHub,
- Advies
- IT Transformatie en Transitie
- Secure Workspace
- Adoptie
- Datacenter (onprem, hybride, public/private cloud
- Beheer
- Innovatie
- Zero Trust Security
Lees verder over bovenstaande thema's op: https://www.pqr.com/diensten/

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • In huis/lokaal
  • SaaS
  • Cloud
  • Private cloud

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft
  • Azure en VMware

Toekomstvisie

De trend is overduidelijk: moderne applicaties worden als hybride clouddienst afgenomen en ontsloten via de brower. Datagedreven werken, cloud applicaties, mobiliteit van medewerkers en Zero-trust security stellen nieuwe eisen aan uw IT omgeving.

De diversiteit aan applicaties en snelheid waarmee innovatie wordt doorgevoerd vraagt de komende jaren om een hybride datacenter inrichting. Hierbij gaan wij, klant afhankelijk, uit van een mix van locatie gebonden en volledige cloud diensten. De verschuiving naar de cloud zal zich verder gaan versnellen, evenals dat medewerkers met steeds meer type werkplekken overal veilig willen werken. Het schakelpunt tussen beide uitdagingen is de werkplek die legacy en cloud-applicaties moet bedienen, ongeacht waar de gebruiker zich bevindt. Om dit te faciliteren hebben wij ons SpaceHub concept ontwikkeld. Een concept waarin techniek, support, security en service delivery nauw met elkaar integreren en uw organisatie een werkplek en datacenter concept biedt dat dynamisch is en mee beweegt met de behoefte van uw organisatie.

De toekomstvisie die wij hierin beschrijven is vandaag al leverbaar en wordt doorlopend doorontwikkeld. Diverse relaties maken al gebruik van ons SpaceHub concept en zijn daar bijzonder tevreden over. Wij bieden de SpaceHub gebruikers de garantie dat de de keuze van vandaag aansluit bij de behoefte van morgen, zonder opnieuw te moeten migreren.

Referenties

In de afgelopen 30 jaar heeft PQR diverse woningcorporaties voorzien van adviezen, architectuur ontwerpen, moderne werkplek oplossingen en solide datacenter inrichtingen. Op deze punten hebben wij rust gebracht in hun IT. Kijk voor een actueel overzicht van onze relaties op https://www.pqr.com/branches/woningcorporaties.

Bedrijfsprofiel

PQR is al ruim 32 jaar actief op het gebied van moderne, robuuste infrastructuur oplossingen.

Hierbij hebben wij de ontwikkelingen van de cloud vroegtijdig onderkend en daarop onze diensten en oplossingen ontwikkeld. Het resultaat is dat PQR expert is op het gebied van de traditionele onprem, hybride als ook volledige cloud gebaseerde datacenters. Daarbij is de trend naar het verSaaSen van applicaties overduidelijk en stelt dit nieuwe eisen aan de moderne werkplek. Ook op het gebied van de moderne werkplek en de adoptie van nieuwe technologie zijn wij u en uw eindgebruikers tot dienst.

In onze aanpak stellen wij de eindgebruiker en zijn/haar behoefte centraal en ontwikkelen daar om heen een passende IT omgeving. Op dit punt hanteren wij een succesvolle aanpak die wij leggen op onze Spacehub referentie architectuur wat u het voordeel biedt dat IT bouwblokken eenvoudig op- en afgeschaald kunnen worden naar de behoefte van de gebruiker of de organisatie.

Als woningcorporatie wordt ook veel privacy gevoelige informatie opgeslagen en is Zero-trust een belangrijk IT aspect. Zero-trust geven wij op diverse wijze vorm en inhoud, waarbij deze past bij de behoefte van uw organisatie. Hiertoe beschikt PQR over een eigen SOC-afdeling om 24x7 uw IT omgeving en gebruikers te beveiligen en u regelmatig te informeren over risico's, kwetsbaarheden en systeem zwakheden.

De krapte op de arbeidsmarkt houdt aan, IT expertise is schaars en innovatie een must. De oplossing voor veel van deze uitdagingen is ons Spacehub concept. Een volledig, per maand op- en afschaalbare workspace en datacenter concept wat wij als managed service aanbieden en uw organisatie zich kan focussen op het bedienen van uw huurders en het exploiteren van vastgoed. Uw medewerkers en corebusiness staan bij ons centraal en onze IT zorgt voor de noodzakelijk rust.

Onze compleetheid aan IT services stelt eisen aan onze organisatie. Al jarenlang beschikken wij daarom over de hoogste vendor certificeringen zodat onze 180 medewerkers zich volwaardige experts mogen noemen. Dit maakt dat onze adviezen en implementaties garant staan voor doordacht succes u uw organisatie optimaal kunnen dienen.

Kort samengevat:
- onprem, hybride tot volledig cloud gebaseerde datacenters
- Spacehub Datacenter
- Spacehub Workspace
- Eigen SOC-diensten voor 24x7 cyber security bewaking
- Zero-trust als uitgangspunt
- Solide referentie architectuur

Meer weten, lees verder op: https://www.pqr.com/wie-zijn-wij/ons-verhaal/


Aantal medewerkers: 180
Aantal klanten in corporatiemarkt: 8
Actief in corporatiemarkt sinds: 2010

Contactgegevens

PQR
Papendorpseweg 91, 3528 BJ Utrecht
030-662 9729

info@pqr.nl
https://www.pqr.nl

PQR in het nieuws