Previder

Korte productbeschrijving

Previder helpt woningcorporaties om optimaal te profiteren van ICT. Om alles uit jouw ICT te halen is het belangrijk dat alle oplossingen zijn afgestemd op jouw woningcorporatie. Dankzij een jarenlange ervaring in de corporatiemarkt, weten onze experts te helpen om weer te focussen op waar het echt om draait. Dit doen we door nauwe samenwerking met andere vakspecialisten uit de corporatiemarkt.

Het uitgebreide aanbod op gebied van cloud, workspace en security maakt Previder tot een end-to-end IT-partner. Oplossingen worden geimplementeerd op locatie of veilig vanuit onze eigen Twin-datacenters in Nederland. Van daaruit biedt Previder de technische infrastructuur en cloud technologie die nodig zijn voor het betrouwbaar en schaalbaar hosten van bedrijfskritische applicaties. 

Samenvattend realiseert Previder bij woningcorporaties de volgende zaken:

  • Het veilig opslaan en beschikbaar stellen van data en softwareapplicaties

  • Outsourcen van IT infrastructuren, zodat de kosten en risico's bij woningcorporaties beter beheersbaar en voorspelbaar worden.

  • Het realiseren van slimme IT oplossingen, waardoor samenwerken binnen en buiten de organisatie wordt gestimuleerd.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • In huis/lokaal
  • SaaS
  • Cloud
  • Hybride cloud

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft

Toekomstvisie

Als woningcorporatie liggen er de nodige uitdagingen voor de toekomst op de loer. Zo zijn er ingrijpende opgaves, zoals nieuwe wet- en regelgeving, fusies, druk op budgetten en de behoefte naar meer klantgerichtheid en de continuïteit van de organisatie.

Deze strategische uitdagingen kunnen alleen behaald worden door te bouwen aan sterke samenwerkingspartners. Previder werkt daarom nauw samen met consultants en softwarevendoren om woningcorporaties te ondersteunen. Hierdoor kunnen woningcorporaties zich beter focussen op hun eigen core-taken en wordt gezamenlijk gewerkt aan het realiseren van doelstellingen, zoals: transparante kosten, lagere bedrijfsrisico's, dankzij slimmere ICT. 

Dat is hoe wij de toekomst zien voor woningcorporaties.

Bedrijfsprofiel

Previder levert managed IT diensten van werkplek tot in de cloud. Oplossingen worden op locatie of veilig vanuit de eigen twin-datacenters in Nederland geïmplementeerd. Onze engineers hebben maar één doel: goede IT-oplossingen leveren. Indien nodig verlaten we daarbij de gebaande paden om te ontdekken of het ook anders kan; beter, goedkoper, sneller. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor woningcorporaties. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten.


Aantal medewerkers: 130
Aantal klanten in corporatiemarkt: 50
Actief in corporatiemarkt sinds: 1995

Contactgegevens

Previder
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
088 332 33 33

info@previder.nl
https://www.previder.nl/markten/it-voor-corporaties

Previder in het nieuws