Skarp

Korte productbeschrijving

Skarp levert stuur- en verantwoordingsinformatie op basis van sectorstandaarden. Sinds de start in 2015 werken we aan onze missie: sturen en verantwoorden kan beter, sneller en goedkoper. We ontwikkelen revolutionaire oplossingen die u meer inzicht bieden in de performance van uw organisatie, uw datakwaliteit verbeteren en die u helpen om beter en eenvoudiger te voldoen aan de verplichte verantwoording. We geloven niet in al leen maar technische oplossingen. Daarom brengen we partijen in de sector samen. Met ILT en SBR-wonen leggen we gegevensdefinities voor de verplichte verantwoording in dVi en dPi eenduidig vast. Met de grondleggers van het minimaal sturingsmodel zorgen we voor een werkende toepassing. En we hebben het referentie grootboekschema (RGS) in de sector geïntroduceerd en samen met Aedes hebben we het tot wasdom gebracht. We leveren een niet aflatende inspanning om sectorstandaarden als CORA en VERA te verbeteren. Maar partijen samen brengen is niet genoeg. Daarom hebben we een portal ontwikkeld waarin inmiddels meer dan 3000 sectordefinities volgens VERA vastliggen. Met deze definities genereren we een datawarehouse en creëren we prachtige en functionele dashboards, bijvoorbeeld in Power BI. En we zorgen er voor dat uw organisatie de verplichte verantwoordingsinformatie automatisch kan aanleveren in SBR. En dan nog vinden we het niet genoeg. Want essentieel voor goede stuur- en verantwoordingsinformatie is datakwaliteit. Daarvoor bieden we een uitgebreide toolset en uitstekende consultants. Wat onderscheidt ons? Wij zijn doeners! W aar anderen beloven, maken wij dingen waar. Waar anderen volgen, initiëren wij. Elke dag opnieuw, elke dag beter! Binnen 2 weken een datawarehouse? Daag ons uit!

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS
  • Cloud

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft

Toekomstvisie

Stelt u zich voor: u gaat naar het Skarp Portal, laadt een indicator in uw winkelmandje en even later krijgt u een dashboard met de gegevens van uw organisatie… Toekomstmuziek? Voor onze klanten is die toekomst al heel dichtbij. Business Intelligence as a service noemen we dat. Binnenkort gaat u het zien!

Bedrijfsprofiel

Skarp is dé sectorspecialist op het gebied van stuur- en verantwoordingsinformatie en datakwaliteit. De mensen van Skarp zijn al jaren actief voor woningcorporaties op het gebied van business intelligence en bewijzen iedere dag dat met het toepassen van standaarden in de sector, zoals VERA, het Referentie GrootboekSchema en SBR, sturen en verantwoorden veel beter én goedkoper kan. SKARP maakt onderdeel uit van Netsam en is samen met een groep innovatieve bedrijven actief met Business Intelligence, SBR, A.I., Big Data en Blockchain. Skarp helpt corporaties bij de digitale transformatie met onze diepe corporatiekennis, no nonsense aanpak, de inzet van standaarden en moderne technologie en door het introduceren van innovatieve concepten.


Aantal medewerkers: 10 (Netsam >100)
Aantal klanten in corporatiemarkt: 24
Actief in corporatiemarkt sinds: 2015

Contactgegevens

Skarp
Oostermeentherand 2A, 8332 JZ, Steenwijk
088 888 55 55

info@skarp.nl
https://www.skarp.nl

Skarp in het nieuws