Switchee

Korte productbeschrijving

Switchee stelt sociale huisvestingsaanbieders in staat uitdagende financiële en milieudoelstellingen te halen met realtime gegevensanalyse op afstand. Ons gepersonaliseerde dashboard stelt sociale huisbazen in staat om proactief woningen te identificeren die het risico lopen op condensatie, vocht of schimmel en potentiële energiearmoede te signaleren, met behulp van real-time gegevens die worden verzameld door onze slimme thermostaat die in de woningen van de bewoners is geïnstalleerd.

We dragen bij aan de betrokkenheid van bewoners en het plannen van afspraken via een dialoogvenster voor tweerichtingscommunicatie dat zich in de woning bevindt. Met een geïnstalleerde slimme thermostaat van Switchee optimaliseren bewoners hun energieverbruik, verlagen ze hun verwarmingsrekening met 17% en verminderen ze het energieverbruik - hierdoor worden huizen toekomstbestendig en zijn we op weg naar het doel om CO2-neutraal te zijn.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • Cloud

Toekomstvisie

Switchee is opgericht om de levenskwaliteit van mensen die in huurwoningen wonen te verbeteren. Switchee heeft als missie om energiearmoede te bestrijden en sociale huisvestingsaanbieders op afstand inzicht te geven in gegevens die de onderhoudskosten kunnen verlagen en het welzijn van de bewoners verbeteren.Wij geloven dat radicale innovatie in met internet verbonden technologie ervoor kan zorgen dat elke bewoner, elke dag, in een huis woont dat hem in staat stelt te slagen. Daarom zijn onze producten niet alleen gebaseerd op geweldige technologie, maar op inzicht in wat mensen willen van de ruimte waarin ze leven.

Deze benadering heeft ons ertoe gebracht het meest alledaagse huishoudelijke voorwerp, een thermostaat, om te vormen tot een product dat automatisch de energierekening verlaagt, er fantastisch uitziet en controle biedt aan wie dat wil.

Switchee wilt een revolutie teweeg brengen in de manier waarop sociale verhuurders hun woningvoorraad beheren met een op maat gemaakt SAAS-eigendomsdashboard en handige waarschuwingen over zaken als wanneer de verwarmingsketel kapot gaat.

Referenties

Wij werken in Europa samen met meer dan 100 corporaties, waaronder: Riverside, Fairhive Homes Limited, Dudley Council, Clarion Housing Group & Peabody.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een analyse- en inzichtenbedrijf dat gelooft in de kracht van gegevens voor een goed doel.

Switchee is Europa's grootste platform van met internet verbonden apparaten voor sociale huisvesting, dat meer dan 8 miljard datapunten per jaar ontvangt en realtime bruikbare inzichten geeft in de prestaties van onroerend goed. Ons eerste product, de met internet verbonden Switchee-thermostaat, wordt al gebruikt door 100 van de grootste woningaanbieders in het Verenigd Koninkrijk. We groeien elk jaar met 100% en worden gesteund door enkele van de bekendste investeerders in technologie en sociale impact.


Aantal klanten in corporatiemarkt: 100
Actief in corporatiemarkt sinds: 2016

Contactgegevens

Switchee
Zekeringstraat 17-A, 1048 BM Amsterdam
0031 6 30 5667 13

info@switchee.co
https://www.switchee.com

Switchee in het nieuws