Unified

Korte productbeschrijving

Ruim 90% van de klanten van Unified bestaat uit Woningcorporaties. Unified kent de “ins en outs” van alle primaire systemen, spreken de corporatietaal, hebben kennis van wet- en regelgeving, volgen de markt, begrijpen de processen en weten deze te vertalen in technisch hoogstaande oplossingen. Dit ziet Unified als een groot voordeel. Of een corporatie nu gebruik maakt van NCCW, Centric, Aareon, cegeka-dsa, Itris, of Incit; Unified heeft de kennis in huis om deze pakketten optimaal te laten performen. Uniek aan de propositie is het feit dat Unified als enige in de markt beschikt over eigen datacentra en de daaraan verbonden certificeringen (ISO9001, 27001, NEN7510, ISAE3402). 

Unified staat voor persoonlijke dienstverlening en ziet zichzelf niet als leverancier, maar als partner. Wij hechten veel waarde aan het bedienen van onze klanten als persoon, niet als nummer . In onze beleving is de ideale samenwerking dan ook te beschrijven als ‘persoonlijk’, waar het creëren van een band tussen Unified en de corporatie een belangrijk streven is. Unified staat er om bekend dat zij haar klanten zo veel mogel ijk ontzorgt. Door de jaren heen is de dienstverlening van Unified steeds ver der uitgebreid en meegegroeid met de behoefte van haar klanten. Belangrijk uitgangspunt voor Unified is dat wij altijd een meerwaarde willen leveren, met andere woorden, wij willen iets toevoegen aan de dienstverlening. 

Vernieuwende technische vraagstukken worden door ons gezien als uitdaging. We kruipen graag in de huid van uw organisatie, om zo goed mogelijk te begrijpen waar de aandachtsgebieden liggen. Samen, als team. We hebben immers hetzelfde belang; tevreden klanten bedienen met nieuwe, mooie en praktische oplossingen. Door onze kennis en ervaring in de corporat iesector is Unified in staat gebleken mee te denken met corporaties op zowel technisch als businessniveau.

Toekomstvisie

Samenwerken en innoveren kenmerkt zich ook in het beheersbaar houden van kosten. Niet alleen bij aanvang, maar ook in de toekomst, waarbij we continu de afweging maken hoe er ef ficiënt kan worden ondernomen. Unified beschikt over gemotiveerde medewerkers die klaar zijn voor een mooie samenwerking met de medewerkers van de corporatie. 

Unified maakt in haar Cloud werkplek voor woningcorporaties gebruik van een Hybrid Cloud. De basis is een Private Cloud waar door we de controle over de data hebben en te allen tijde de kwaliteit en performance kunnen garanderen. Komende jaren zal dit het uitgangspunt blijven waar op individueel applicatie niveau meer softwarepakketten als SaaS zullen worden aangeboden. Unified heeft als taak deze SaaS applicaties op een optimale wijze te integreren tot één werkplek waarbij wordt gezorgd voor optimale beveiliging, performance en gebruiksgemak.

Referenties

Vragen omtrent onze dienstverlening? Wij gaan graag met u in gesprek om samen te bepalen waar de ICT ondersteunend kan zijn aan de bedrijfsvoering.

Bedrijfsprofiel

Sinds de oprichting van Unified in 2004 is er focus op woningcorporaties. Dit met het resultaat dat Unified inmiddels 70 corporaties ondersteunt en ontzorgt op ICT vlak waarbij 35 van deze corporaties outsourcingsdiensten afnemen vanuit de drie private datacentra. Deze groei is tot stand gekomen door continue kwaliteit te leveren tegen een scherp tarief. De kwaliteit kan Unified leveren doordat ze specifieke kennis heeft van de corporatiesector en de bijbehorende applicaties. Hierdoor weet Unified de systemen op een dusdanige manier in te richten zodat de eindgebruikers bij de corporaties overal en altijd, veilig en met goede performance kunnen werken. Het platform wat Unified biedt is  compleet applicatie (ERP) onafhankelijk.


Aantal medewerkers: 30
Aantal klanten in corporatiemarkt: 70
Actief in corporatiemarkt sinds: 2004

Contactgegevens

Unified
Otto Hahnweg 52, 3542 AX Utrecht
030 252 22 21

verkoop@unified.nl
https://www.unified.nl

Unified in het nieuws