ziezodan

Korte productbeschrijving

Ziezodan is een dienstverlener en digitale partner in het vastgoed- & onderhoudsdomein. Wij brengen huurders, vastgoedbeheerders en onderhoudsbedrijven samen op een gebruiksvriendelijk platform. Wij vergroten het inzicht in & de efficientie van niet-planmatig reparatieonderhoud. Doordat we het proces en de communicatie rondom het melden, plannen en repareren vereenvoudigen op een geautomatisserd platform.

Ziezodan zorgt voor het makkelijk melden van een reparatieverzoek. Huurders melden binnen 3 minuten hun storing en plannen zelf de afspraak voor een reparatie in. 

Voor onderhoudspartijen heeft Ziezodan de storingsmeldingen en planningen gekoppeld aan een MonteursApp, waarin de opdrachten uitgebreid beschreven staan. De Ziezodan MonteursApp adviseert automatisch de meest duurzame rijroutes. De servicemonteur dient de werkbonnen rechtstreeks, zonder in te loggen, via de mobiele omgeving in.

Voor vastgoedbeheerders betekent het werken met Ziezodan; minder contactmomenten met reparatiebedrijven, realtime inzicht in de status & openstaande storingsmeldingen per eenheid en een huurder die sneller goed geholpen wordt. De afwikkeling van melding naar oplossing verloopt sneller, soepeler, gebruiksvriendelijker en transparanter voor alle betrokken partijen. 

Ziezodan is er voor iedereen die gemakkelijker onderhoud wil.
Wij faciliteren, ontwikkelen, vereenvoudigen en verbinden. 

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS

Toekomstvisie

Het vereenvoudigen en moderniseren van de totale onderhoudsketen.  

Intuïtieve en servicegerichte digitale omgevingen worden de nieuwe standaard voor goede servicebeleving. Deze slimme automatisering met een persoonlijke touch, vraagt binnen de onderhoudsmarkt om slimme technologieën en gebruiksvriendelijke oplossingen. Ziezodan wil voor alle betrokken partijen, een servicebeleving op het allerhoogste niveau leveren. Wij verleggen de standaard.

Referenties

Syntrus Achmea Real Estate & Finance
REBO Vastgoed
MVGM
Hoekstra
Cornerstone

Contactgegevens

ziezodan
Haaksbergerstraat 67, 7554 PA Hengelo
088-4000400

info@ziezodan.nl
https://www.ziezodan.nl

ziezodan in het nieuws