13 oktober 2015: Webinar Inspectie App

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Voor het inspecteren van de woning op locatie is er de Inspectie App. Hét middel bij uitstek dat de inspecteur in staat stelt met een tablet de voor- en of eindopname op locatie af te handelen. Op 13 oktober om 14.00 uur legt NCCW consultant Peter Bartlema, in het Webinar Inspectie App, uit hoe de Inspectie App werkt en wat de voordelen zijn.

Vooropname, eindopname en/of oplevering
Met de Inspectie App wikkelt u de gehele inspectie en aanverwante zaken af, zonder extra handmatige handelingen om de vastgestelde inspectieresultaten in het backofficesysteem te registreren. Gebruik wordt gemaakt van tablets. Uit de inspectie voortvloeiende afspraken of kosten kunnen direct door de huurder worden geaccordeerd. De Inspectie App is eenvoudig te bedienen, overzichtelijk en snel.

Overzichtelijk en snel
Gebreken kunnen worden vastgelegd met herstelmaatregelen en een foto. Bij het gebrek wordt vermeld wie het gebrek gaat herstellen. Bij het ontbreken van een verbinding kan te allen tijde de inspectie worden afgerond, zonder onderbreking van het werk. De gebreken, herstelmaatregelen en eventuele kosten worden overzichtelijk getoond.

Meldt u nu aan voor het Webinar Inspectie App op 13 oktober 2015. Het webinar begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten.
Klik hier om u aan te melden.

Bron: NCCW

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NCCW in de CorporatieGids 2015 te bekijken.