19 maart in Expo Houten: CorporatieGids LIVE Kennisdag; hét kennisevenement voor de corporatieprofessional

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 19 maart vindt de CorporatieGids LIVE Kennisdag weer plaats in Expo Houten. Dit is hét evenement waar corporatieprofessionals op een efficiënte en leuke manier kennis en inspiratie kunnen opdoen. Leveranciers en adviseur verzorgen die dag een breed scala aan leerzame en interessante kennissessies. En de deelname is gratis!

De CorporatieGids LIVE Kennisdag biedt corporatiemedewerkers op één dag de keuze uit meer dan veertig kennissessies van leveranciers en adviseurs uit de sector. De vakgebieden waar de kennissessies betrekking op hebben zijn Onderhoud en Vastgoed, Wonen, Financiën, Communicatie, Bedrijfsvoering en ICT. Daarnaast verzorgt Aedes een kick off-sessie over de weg naar datastandaarden.

Hoe werkt het?
De kennissessies duren ieder 45 minuten met een korte pauze van 15 minuten tussen iedere sessie. Onder het genot van een kop koffie, thee of iets fris, is er gelegenheid om te netwerken met vakgenoten. Tussen 12:45 en 13:15 wordt er bovendien een heerlijke lunch geserveerd.

Alle vakgebieden
Ongeacht in welk vakgebied je als corporatieprofessional werkzaam bent, er zitten altijd zeer interessante kennissessies tussen. Online kun je vooraf je programma naar behoefte samenstellen en uitbreiden tot maar liefst vijf kennissessies. Ons advies is vervolgens om intern collega’s te mobiliseren en samen af te reizen naar Expo Houten. Je kunt zo samen op een efficiënte manier kennis opdoen.

Aanmelden
Ben je (in loondienst) werkzaam bij een corporatie? Meld je dan gratis aan voor deze informatieve dag op onze website. Tot 19 maart op de CorporatieGids LIVE Kennisdag in Expo Houten!

Bron: CorporatieMedia, Foto: CorporatieMedia