66Controls: Een doeltreffende organisatie worden met behulp van data

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Efficiënte processen, tevreden huurders, trotse medewerkers en een doeltreffende organisatie. Om dat te bereiken is de inzet van data onontbeerlijk. Maar hoe doe je dit als corporatie en wat levert het op? 66Controls vertelt er meer over op 14 september tijdens CorporatiePlein en wij spraken voorafgaand aan het evenement alvast met Management Consultant Wouter Schmidt.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Wij laten zien hoe je inzicht in processen krijgt met behulp van data. Wij leveren het fundament voor een datagedreven strategie in de vorm van technisch platform, een groot aantal herbruikbare extracties en analyses. Centraal staat het combineren van data uit verschillende bronnen, verbeteren van datakwaliteit, identificeren van knelpunten en data zichtbaar maken. 

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Bij ons kun je terecht met al je vragen omtrent data analyseren, visualiseren op de kaart, datakwaliteit verbeteren met externe (openbare) bronnen en voor het koppelen van externe systemen met uw ERP. 

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
We helpen je met het visualiseren van je vastgoeddata op de kaart. Door te visualiseren ontdek je nieuwe relaties en patronen. 

We helpen je met het verbeteren van je datakwaliteit. Op basis van goede data kun je betere beslissingen nemen. 

We helpen je met het uitwisselen van gegevens, bijvoorbeeld met ketenpartners. Zo beschik je over actuele en correcte informatie. 

66Controls is op CorporatiePlein te vinden op stand 49.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: 66Controls