Aareon verwelkomt Mijande Wonen als klant van Treasury en Vastgoed!

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Mijande Wonen levert woondiensten aan ruim 5100 huishouden in Noordoost Twente. Het motto van Mijande Wonen is om 'Samen te bouwen aan Dorpskracht'.

Het woningbezit van Mijande Wonen is verdeeld over diverse kleinschalige woonkernen met soms grote onderlinge verschillen. Mijande Wonen wil op verschillende manieren haar bijdrage leveren aan het op kracht brengen van de Twentse dorpen.

Mijande Wonen ziet zichzelf als een belangrijke speler bij het tegengaan van verloedering en verval in Noordoost Twente en wil, samen met de gemeenten en andere maatschappelijke organisaties en ondernemers, investeren in het bestendigen en creëren van leefbare woonkernen.

Mijande heeft als doel om het waarderen van vastgoed en de administratieve processen voor de jaarrekening verder te professionaliseren met Vastgoed Activa. Ook zal gebruik worden gemaakt van Treasury Leningen om het leningenbeheer geautomatiseerd te ondersteunen. Alle processen worden uitgevoerd in de SaaS- (Software as a Service) variant van Treasury en Vastgoed.

Bron: Aareon

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon in de CorporatieGids 2014 te bekijken.