AddComm: Corporaties helpen in te spelen op de laatste communicatietrends

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Begin dit jaar deed AddComm onderzoek naar dé trends in klantcommunicatie in de sector. Op 22 september deelt het bedrijf de resultaten van dit onderzoek op CorporatiePlein. Key Accountmanager Mona Ignacia legt aan CorporatieGids.nl uit wat bezoekers kunnen verwachten op de stand van de klantcommunicatie-expert.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
AddComm deelt op CorporatiePlein dé trends in klantcommunicatie, het resultaat vanuit een onafhankelijk onderzoek onder meer dan honderd klantcommunicatie-experts van mei dit jaar. We laten graag zien wat dit betekent voor woningcorporaties.

AddComm bouwt met woningcorporaties de externe communicatie en processen afgestemd op de individuele huurder. De huurder wil zelf alles snel en eenvoudig regelen, plaats- en tijdonafhankelijk. Op basis van zijn voorkeuren, geschreven in zijn eigen ‘taal’ waarbij we continu afstemmen op veranderingen in behoefte of gedrag. Wij faciliteren interactie die volledig is afgestemd op de individuele huurder. Zo houden corporatiemedewerkers meer tijd ‘over’ en kan de woningcorporatie zich richten op eigen doelen waarbij de huurder nog meer centraal staat.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
AddComm heeft in house ontwikkelde software voor het eenvoudig creëren van de meest optimale workflow- en communicatieprocessen voor onder andere creditmanagement, huurverhogingsbrieven, service- en verbruikskosten en de SMS reminderservice bij reparatieverzoeken. We laten bezoekers graag het gemak en de voordelen ervaren.

Daarnaast bieden we alle mogelijke digitale én fysieke communicatiekanalen en complementaire digitale diensten zoals DigiAccept met iDeal, documentcreatietooling, digitaal ondertekenen en archiefoplossingen. AddComm heeft ook diverse standaard koppelingen beschikbaar, onder andere met Dynamics Empire via de DataRotonde.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wilt u aan de slag met het optimaliseren van processen en het digitaliseren en automatiseren van uw communicatiestromen? AddComm is bekend met de uitdagingen van woningcorporaties. We verbinden uw huidige systemen of bieden onze in eigen huis ontwikkelde producten en diensten aan zoals workflow- en klantcommunicatiesoftware, documentcreatie en contentbeheer, digitale outputmanagement, printmanagement, DigiAccept, archiveren, het digitaliseren van inkomende post of API-koppelingen.

AddComm is op CorporatiePlein te vinden op stand 60.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: AddComm