Al je verhuurmutaties in één overzicht

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Wocas is continu in ontwikkeling en dat is ook te zien. Wij zijn voortdurend bezig om Wocas, het beste systeem voor de verhuur van vastgoed, nog beter te maken. We ontwikkelen geavanceerde functionaliteit met een gebruiksvriendelijke interface. Mooi voorbeeld hiervan is onze verhuurmutatiemodule die wordt gelanceerd in 2024. De module is gebaseerd op het CORA verhuurmutatieproces: herkenbaar en super eenvoudig in het gebruik.

In de nieuwe verhuurmutatiemodule zijn hoog-over en in één oogopslag alle lopende verhuurmutaties inzichtelijk en waar zij zich op dat moment in het proces bevinden. Dat scheelt weer klikken!

Wil je toch meer informatie of een actie uitvoeren? Dan zoom je eenvoudig vanuit dit overzicht naar het detail niveau waar alle stappen in het proces worden getoond met de bijbehorende status en aan wie de stap is toegewezen. Voer de actie direct uit of neem een uitstapje naar een applicatie van een derde. En altijd alle informatie bij de hand, of het nu gaat om contacten, notities, foto’s of documenten.

Deze nieuwe Wocas module levert een beter overzicht, meer gebruiksgemak en efficiëntere processen. Wil jij hier ook meer over weten? Wij laten het graag aan je zien.

Bron: Hercules, Foto: Hercules