Almere kiest voor vernieuwing website en woonruimteverdeelsysteem

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningzoekenden in de regio Almere kunnen vanaf vandaag terecht op de vernieuwde en verbeterde website van WoningNet. De Almeerse corporaties maken al sinds 2001 gebruik van het woonruimteverdeelsysteem en de website. Zij hebben besloten om per 1 januari het contract met WoningNet voor 3 jaar te verlengen en daarbij het woonruimteverdeelsysteem en de website voor woningzoekenden te vernieuwen.

Win-win situatie
De Alliantie is erg tevreden over de verbetering: “Het is een win-win situatie voor alle partijen”, vertelt dhr. Reimerink, directieadviseur bij de Alliantie. “Woningzoekenden kunnen op de vernieuwde website makkelijker een woning vinden, de gemeente voert met de overstap in één keer de huisvestingsverordening in en corporaties kunnen hun woningen sneller en eenvoudiger aanbieden”.

Klantcontactcentrum neemt werk uit handen
De Almeerse corporaties blijven ook gebruik blijven maken van de dienstverlening van het Klantcontactcentrum (KCC) van WoningNet. Het KCC neemt werk uit handen van woningcorporaties door de klant telefonisch te woord te staan, te adviseren en vragen te beantwoorden rondom woonruimtebemiddeling. Verder neemt het KCC woningcorporaties ook werk uit handen door betalingen, utaties en andere administratieve handelingen voor hen uit te voeren.

Bron: WoningNet

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van WoningNet in de CorporatieGids 2014 te bekijken.