Audittrail aangesloten bij NLDigital

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Audittrail zich heeft aangesloten bij NLdigital, de branchevereniging van de digitale sector.

Audittrail is al jaren actief betrokken bij het aanpakken van branche brede uitdagingen met betrekking tot GDPR, privacy en cyberbeveiliging. Het doel van onze organisatie is om de digitale weerbaarheid van bedrijven en organisaties te vergroten. Door samen te werken en kennis te delen, wil Audittrail, in samenwerking met NLdigital, een toekomst creëren waarin technologie door iedereen veilig en verantwoord wordt gebruikt.

Over NLdigital:
NLdigital is de branchevereniging van de digitale sector, met meer dan 600 leden die samenwerken om de professionaliteit van de sector te bevorderen en gemeenschappelijke maatschappelijke problemen aan te pakken. Samen geloven we dat digitale technologie cruciaal is voor de duurzame groei van welzijn en welvaart in Nederland.

NLdigital biedt een platform voor Audittrail en andere leden van de digitale sector om met elkaar in contact te komen, waardoor professionaliteit en verantwoordelijkheid binnen de industrie worden gewaarborgd. Gezamenlijke inspanningen hebben geleid tot de ontwikkeling van een ethische code voor AI-toepassingen en een keurmerk om grote gegevensverwerkers te helpen bij het naleven van de GDPR-regelgeving.

Bron: Audittrail, Foto: Audittrail