Audittrail: Corporaties voorbereiden op incidenten en calamiteiten

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Informatiebeveiliging en privacy zijn na de grote hackaanval begin dit jaar weer prominent op de agenda van woningcorporaties gezet. Hoe bereid je jezelf voor op een volgende aanval? En hoe zorg je ervoor dat de continuïteit geborgd blijft? Audittrail vertelt er tijdens CorporatiePlein meer over, en wij spraken hierover alvast met Directeur Consultancy Coördinator Joyce de Jong.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Tijdens CorporatiePlein staat centraal of je goed voorbereid bent op incidenten en calamiteiten. Wij hebben al veel opdrachtgevers geholpen met de eerste stap. Het is nu tijd om die tweede stap te zetten en daar willen wij iedereen van op de hoogte stellen. Daarnaast kun je bij ons op de stand terecht voor verbinding met vakgenoten en het vergroten van je kennis op het gebied van privacy en informatiebeveiliging.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Bezoekers kunnen voor elke vraag over privacy en informatiebeveiliging bij ons terecht. We informeren hen graag hoe je goed voorbereid kan zijn op incidenten en calamiteiten door Business Continuity Management & Cyber Response toe te passen binnen de organisatie. Ook lanceren we een nieuw product waardoor je de verbinding kan leggen met vakgenoten en je kennis kan vergroten.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij kunnen organisaties echt verder helpen op het gebied van privacy en informatiebeveiliging. Er zijn nog genoeg vraagstukken die niet de aandacht hebben gehad terwijl ze voor de organisatie wel van belang zijn. Bedrijfscontinuïteit is het belangrijkste, want op die manier kun je blijven ondernemen en loop je zo min mogelijk schade op.

Audittrail is op CorporatiePlein te vinden op stand 28.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Audittrail