Audittrail: Security en compliance in control met Microsoft 365

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Steeds meer woningcorporaties maken de overstap naar Microsoft 365. Maar hoe zorg je ervoor dat je bij de nieuwe werkwijze informatiebeveiliging en privacy borgt? Audittrail vertelt hier op CorporatiePlein meer over, en wij spraken daar voorafgaand aan de beurs alvast over met Jorrit van de Walle.

Corporaties die de keuze willen maken voor Microsoft 365 – of dat al gedaan hebben – zijn volgens Jorrit bij Audittrail aan het goede adres op CorporatiePlein: “Wij geven op onze stand graag een overall beeld over hoe Microsoft jouw organisatie helpt om in control te zijn op het gebied van security, privacy en compliance. Dit gaat niet alleen over Microsoft-producten zoals Teams, OneDrive, SharePoint en Exchange Online, maar bijvoorbeeld ook over de beveiliging van laptops, smartphones en rapportages. Er is meer mogelijk dan je denkt.”

Security en compliance naar hoger niveau
Bezoekers kunnen daarnaast ook terecht bij Audittrail voor advies over security, privacy en compliance. “We organiseren onder andere een demonstratie van het Microsoft Compliance Center,” legt Jorrit uit. “Tijdens deze demo laten we zien wat je ermee kunt doen, welke inzichten je krijgt en hoe het gaat helpen om de security en compliance van jou én de organisatie naar een hoger niveau te tillen.”

Audittrail is te vinden op stand 6 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Audittrail