Audittrail vertelt over informatiebeveiliging op CorporatiePlein

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

"Informatiebeveiliging is momenteel één van de belangrijkste thema's waar corporaties mee te maken hebben. Het is voor hen namelijk noodzakelijk én wettelijk verplicht om de gegevens van huurders en medewerkers te beveiligen om zo hun privacy te waarborgen. Alleen gebeurt dit op dit moment nog onvoldoende." Dat zegt Jorrit van de Walle van Audittrail. Het bedrijf wil tijdens CorporatiePlein, het bedrijfsvoering & ICT-evenement voor woningcorporaties op 24 september in Expo Houten, corporaties dan ook meer vertellen over informatiebeveiliging.

"Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van informatiebeveiliging, zodat corporaties zelf de diensten kunnen kiezen die het beste bij hun organisatie passen," legt Jorrit uit. "Eén unieke dienst die is weggelegd voor iedere corporatie, is het 100% Security Update Pakket. Deze dienst optimaliseert de reeds bestaande informatiebeveiliging op drie belangrijke vlakken: techniek, mensen en processen."

Jorrit laat weten corporatiemedewerkers boven alles een succesvolle bedrijfsvoering en ICT-dag te willen bezorgen op 24 september. "Dat willen wij bereiken door middel van twee acties. Allereerst nodigen wij alle corporatiemedewerkers uit om langs onze stand te komen. Samen kunnen wij dan kort sparren over een specifiek probleempunt waar hun corporatie mee kampt, geheel vrijblijvend."

"Daarnaast verwelkomen wij Maria Genova bij onze stand, schrijfster van Komt een vrouw bij de h@cker. Na afloop van haar theatersessies over identiteitsfraude, internetcriminelen en privacy, zal ze haar sessie en bijbehorende onderwerpen toelichen op de stand van Audittrail. Hiermee hopen wij corporatiemedewerkers aan het eind van de dag waardevolle informatie en inzichten te hebben meegegeven, wat hen helpt om de bedrijfsvoering en ICT van hun corporatie te verbeteren."

Audittrail is tijdens CorporatiePlein te vinden op stand 21.