Axxioma vertelt over haar property management systeem op CorporatiePlein

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Meer dan honderdduizend eindgebruikers met tien programmeurs en slechts vier medewerkers op de helpdesk. Een feit volgens Willem Hartmann van Axxioma. De directeur van het gelijknamige softwarebedrijf wil tijdens CorporatiePlein, de bedrijfsvoering & ICT-beurs op 24 september voor woningcorporaties in Expo Houten, meer over deze oplossing vertellen.

"Dit bereiken is alleen mogelijk met kwalitatieve, hoogwaardige software én een echte SaaS-oplossing," begint Willem. "Eén versie waarmee alle klanten werken. Dit bespaart veel kosten in de exploitatie van deze software, van ontwikkeling tot en met de helpdesk. Geen uitrol over meerdere klanten waarbij rekening gehouden moet worden met maatwerk of specifieke instellingen per klant. Deze kostenbesparing is uiteraard terug te zien in de licentievergoeding. Tel daar de besparingen voor hardware, systeemsoftware, uitwijk en meer bij op, en het wordt al snel duidelijk waarom wij Axxioma tegen bijzonder scherpe tarieven kunnen aanbieden."

"Maar kostenbesparingen zijn niet de enige reden om met Axxioma het gesprek aan te gaan. De doorlooptijd van een aanpassing in de software weten wij terug te brengen tot een minimum. Dat betekent dat u vrijwel direct uw gewijzigde bedrijfsprocessen kunt implementeren. Meteen handelen wanneer dat nodig is, dat is toch wat alle corporaties willen?"

"Axxioma is een volwaardig property management systeem dat zijn oorsprong vindt in de facilitaire wereld. Wij maken dankbaar gebruik van de toepassingen die voor deze en andere branches zijn ontwikkeld. Uiteraard met apps, een zaakgericht DMS, portalen en mogelijkheden voor ketenintegratie, zoals het een goede SaaS-oplossing betaamt. Alle onderdelen van Axxioma hebben slechts één doel; uw organisatie optimaal ondersteunen in uw nieuwe regisserende rol binnen de keten."

Axxioma is tijdens CorporatiePlein te vinden op stand 17.