Batavia Groep: Data verbinden en bruikbaar maken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Vrijwel iedere corporatie maakt gebruik van verschillende (expert)systemen om hun processen te ondersteunen. Daarbij ervaart men grote uitdagingen om de data uit die systemen bij elkaar te brengen. Om dit te ondersteunen, komt Batavia Groep met De VastgoedCloud. Wat is dit en hoe helpt het data goed te managen? Het bedrijf vertelt er tijdens CorporatiePlein meer over, maar wij spraken vooraf alvast met Jeroen van Vliet.

Onvolledige of niet-consistente data, verschillende definities en onduidelijke regels omtrent het aanpassen en beheren van data; vrijwel iedere applicatiebeheerder, ICT-manager of informatiemanager herkent het wel. Jeroen: “En dat terwijl het op orde hebben én houden van data essentieel is voor het behalen van de maatschappelijke doelen van een corporatie. Daarom hebben wij De VastgoedCloud ontwikkeld. Middels dit geïntegreerde applicatieplatform wordt de complexe wereld van vastgoeddata en -sturing eenvoudig gemaakt.”

Data verbinden
De VastgoedCloud verbindt de verschillende soorten data(bronnen) die bij een corporatie in gebruik zijn, legt Jeroen uit: “Daarnaast kan De VastgoedCloud ook de bron zijn van data – zoals de beheerplannen of projectinformatie. Van elk data-element dat in de software wordt opgenomen of beheerd, wordt zowel de kwaliteit, integriteit als alle wijzigingen in de tijd gemonitord. Ook kunnen definities worden vastgelegd, waar relevant afhankelijk van perioden in tijd zoals prijsklassen. Hiermee is De VastgoedCloud een uniek platform voor alle data die relevant zijn voor vastgoedinformatie en -sturing.”

“Wil je zelf zien en ervaren hoe De VastgoedCloud data uit verschillende systemen bij elkaar brengt en met elkaar matcht? En hoe je controle krijgt op alle data die beschikbaar zijn binnen de organisatie? Kom dan langs op onze stand, waar ik Jeroen van Vliet, Martijn Vermeulen en Lorence Marsdin graag een rondleiding geven door De VastgoedCloud.”

Batavia Groep is te vinden op stand 39 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Batavia Groep