Batavia Groep: Uitgebreide vastgoedinformatie samenbrengen op één centrale plek

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Als een woningcorporatie de juiste beslissingen wil maken over én voor haar vastgoed, dan is goede kennis van het bezit onmisbaar. Batavia Groep helpt corporaties bij het verkrijgen hiervan en vertelt daar op 14 september tijdens CorporatiePlein meer over. Voorafgaand aan de beurs lichten wij met Marketing & Communicatiemedewerker Simone van Dam alvast een tipje van de sluier op.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Wij vertellen over ons platform, de VastgoedCloud, waarmee wij woningcorporaties ondersteunen rondom de thema’s vastgoedinformatie en vastgoedsturing. De VastgoedCloud is het meest integrale platform voor vastgoedsturing en biedt bij strategische, tactische én operationele processen uitkomst.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Wij zijn gespecialiseerd in vastgoedinformatie en vastgoedsturing. Zo kun je bij ons terecht als je meer wil weten over:

  • Inzicht krijgen in het bezit, in het verleden, heden en de toekomst
  • Het visualiseren van het bezit
  • Combineren van informatie uit verschillende (data)bronnen
  • Het delen van data
  • Complexbeheerplannen
  • Portefeuille management
  • Assetmanagement
  • Projecten

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij geloven dat goede sturing begint met een goede kennis van het bezit. Wij helpen corporaties bij het maken van weloverwogen beslissingen door uitgebreide vastgoedinformatie op één centrale plek samen te brengen in de VastgoedCloud. Het platform verzamelt geautomatiseerd gegevens uit verschillende bronnen en visualiseert het bezit, bijvoorbeeld op een kaart. In de VastgoedCloud heb je dus alle relevante vastgoeddata bij elkaar om te registreren, controleren, beheren, simuleren, analyseren en presenteren. 

Maar vastgoedsturing gaat verder dan alleen informatie verzamelen en ontsluiten. Het draait om het nemen van besluiten die de toekomst van het bezit bepalen en die bijdragen aan de doelstellingen. Of je nu wilt beslissen over een alternatief huurbeleid, het verduurzamen van woningen of de afweging tussen renoveren en sloop-nieuwbouw; de VastgoedCloud voorziet je van alle relevante informatie om weloverwogen beslissingen te nemen.

Batavia Groep is op CorporatiePlein te vinden op stand 41.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Batavia Groep