Be Informed: Hoe procesautomatisering, DCM en samenwerken zorgen voor wendbare woningcorporaties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties opereren in een continu veranderende wereld. Deze veranderingen zorgen er vrijwel altijd voor dat de corporatie haar processen en de onderliggende systemen ook moet aanpassen. Be Informed maakt dit voor corporaties gemakkelijker met behulp van WoonBLOX en vertelt daar op CorporatiePlein meer over. Senior Business Developer Alex Veen legt voorafgaand aan de beurs alvast uit wat bezoekers op de stand van Be Informed kunnen verwachten.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Op onze stand gaan wij met bezoekers in gesprek over welke uitdagingen zij ervaren wanneer hun corporatie wendbaarder wil zijn. Wat voor effect hebben veranderingen op je processen en de systemen waar je mee werkt? Hoe ga je hiermee om en wat zou je graag anders willen zien?

Vanuit onze WoonBLOX community kunnen corporaties samenwerken, de krachten bundelen en zodoende nog toekomstbestendiger zijn.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Op onze stand verzorgen wij twee kennissessies. Tijdens de ene sessie gaan we in op welk effect veranderingen in de buitenwereld hebben op de processen binnen de corporatie en hoe je ervoor kan zorgen dat je organisatieproces altijd de IT-systemen aanstuurt en niet andersom.

Tijdens de andere sessie gaan we dieper in op hoe procesautomatisering, Dynamic Case Management en samenwerken vanuit een community zijn gebundeld in onze WoonBLOX-oplossing. Ons motto: samen wendbaar en efficiënt!

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij streven ernaar om corporaties de controle over hun processen en systemen terug te geven. Met WoonBLOX kunnen medewerkers al hun taken uitvoeren vanuit één systeem, krijgen huurders een gepersonaliseerde klantreis, kunnen ICT’ers de systemen gemakkelijk aanpassen en krijgen bestuurders meer controle.

Be Informed is op CorporatiePlein te vinden op stand 63.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Be Informed