Beter Wonen Vechtdal live met digitale factuurverwerking

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Steeds meer woningcorporaties verwerken facturen digitaal. Deze week was het de beurt aan Beter Wonen Vechtdal om live te gaan met dit proces. In een feestelijke bijeenkomst werd het startsein gegeven bij de Hardenbergse corporatie. Het proces digitale factuurverwerking is geïntegreerd binnen het primaire systeem BIS.

Digitale factuurverwerking kent veel voordelen. Zo raken facturen niet meer zoek, is de factuur op elke gewenste plek opvraagbaar en is altijd inzichtelijk in welke fase van het proces de factuur zich bevindt. Daarnaast vindt er een aanzienlijke tijdsbesparing plaats door minder invoerhandelingen, minder controlehandelingen door een optimale procuratie-regeling, snellere beantwoording van informatievragen en een sneller verloop van het controleproces. 

Afhankelijk van het type factuur (papier, digitaal, XML) en de mate van procesintegratie, kan het aantal handelingen aanzienlijk gereduceerd worden. Alle stappen binnen het proces worden bewaakt met direct inzicht in de meetresultaten.

Bron: NCCW

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NCCW de CorporatieGids 2017 te bekijken