Bryder: Corporaties ondersteunen bij het op orde brengen en houden van vastgoeddata

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Data worden iedere dag belangrijker voor woningcorporaties om hun doelen te realiseren. Maar hoe zorg je ervoor dat je up-to-date gegevens gebruikt en houdt? En wat is de rol daarbij voor 3D-modellen? Bryder vertelt erover op 14 september tijdens CorporatiePlein en wij spraken voorafgaand aan de beurs alvast met Managing Director Bart Jalink.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Op CorporatiePlein 2023 laten we graag zien hoe Bryder woningcorporaties helpt met het op orde brengen en houden van hun vastgoeddata. We vertellen over hoe wij in dit proces ondersteunen en waarom 3D dé kapstok is voor het beheren van vastgoeddata. Maar wij willen niet alleen vertellen. We gaan graag in gesprek met de bezoekers van CorporatiePlein 2023 om samen te kijken hoe we de toekomst van vastgoeddatamanagement vorm kunnen geven.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Bezoekers kunnen bij de stand van Bryder terecht met al hun vragen rondom datamanagement, vastgoedregistratie en vastgoeddata, BIM en Digital Twins. Ook als je meer wilt weten over ons 3D-gebouw informatieplatform en het automatisch genereren van onderhoudshoeveelheden, woningwaardering, NEN2580-rapporten en verhuurplattegronden. We vertellen graag meer over de voordelen, maar delen ook graag onze ervaring over hoe je zoiets nou aanpakt, waar je begint en hoe wij hierin kunnen begeleiden.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij helpen al een kleine honderd woningcorporaties, gemeentes en andere grote vastgoedbeheerders met het op orde brengen en houden van hun vastgoeddata. Koppelingen met de hele markt, automatische datacontrole, de geavanceerde rekenmodule en het gebruiksgemak van Bryder maken dit mogelijk voor iedereen die met vastgoeddata werkt. Daarnaast begeleiden en ontzorgen we woningcorporaties tijdens het implementatieproces en de beheerfase.

Bryder is op CorporatiePlein te vinden op stand 27.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Bryder