Casix: Corporaties en ketenpartners in één omgeving naadloos laten samenwerken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Door steeds verdergaande ketenintegratie wordt goed kunnen samenwerken met je onderhoudspartners steeds belangrijker. Casix vertelt op CorporatiePlein onder andere over hoe het corporaties hierbij kan ondersteunen. Voorafgaand aan de beurs spraken wij er alvast over met Pre-Sales Consultant Edgar Duijff: “Door processen te stroomlijnen, kosten te verlagen en de klanttevredenheid te verhogen kunnen corporaties, klanten en ketenpartners steeds beter samenwerken.”

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Op CorporatiePlein 2022 vertellen wij meer over de mogelijkheden die Casix woningcorporaties biedt om beter samen te werken met hun klanten en ketenpartners door processen te stroomlijnen, kosten te verlagen en de klanttevredenheid te verhogen. Dit doen we door te inspireren met ons innovatieve en gebruiksvriendelijke onderhoudsplatform dat inmiddels bij meer dan vijftig corporaties in gebruik is.

Op onze stand staan alle vraagstukken van woningcorporaties centraal over het optimaliseren en digitaliseren van onderhoudsprocessen. We laten graag zien hoe woningcorporaties en hun ketenpartners in één omgeving naadloos samenwerken.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Bezoekers kunnen bij ons terecht met al hun vragen over hun onderhoudsprocessen. Of het nu gaat om het bewaken van het gehele proces of juist het benutten van de kracht van Casix in een specifieke fase van het proces; op onze stand staan we klaar om live demonstraties te geven van de vele mogelijkheden en onze ervaring en kennis op dit gebied te delen.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij kunnen corporaties helpen om onderhoudsprocessen te vereenvoudigen door innovaties beschikbaar te stellen en zo er een stuk minder gedoe van te maken. Doordat we integraties hebben met alle ERP-systemen, worden gegevens in real time uitgewisseld en hoeven er geen zaken handmatig te worden overgetypt. Dit doen we onder andere voor het verhuurmutatie- en reparatieproces, maar ook voor bijvoorbeeld nieuwbouw en groot onderhoud.

Casix is op CorporatiePlein te vinden op stand 74.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Casix