Casix: "Slimme geïntegreerde mobiele apps en portalen voor de moderne woningcorporatie"

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Continue innovatie is voor moderne woningcorporaties vereist om in te spelen op de toenemende verwachtingen van mobiele medewerkers, huurders en ketenpartners in de 24-uurs economie. "Huurders verwachten een corporatie à la CoolBlue." Wij spraken hierover met Remco van Niekerk van Casix, en vroegen hem hoe het bedrijf corporaties daarbij ondersteunt.

"De kansen voor innovatie liggen voor woningcorporaties vooral op het gebied van mobiele toepassingen," begint Remco. "Wij hanteren vanaf ons begin een 'Mobile First Strategy'. Innovatie zit in onze genen, en voor ons zijn de corporatieprocessen altijd het vertrekpunt. Onze aanpak daarbij is lean. Niet wij, maar de klanten bepalen de werking van onze producten. Wij vertalen hun eisen en wensen in bedrijfsregels en slimme gebruiksvriendelijke oplossingen. Dat doen we met een innovatief platform dat zorgt voor een gigantische versnelling in productontwikkeling. Alle software die we opleveren draait in de cloud, is ISAE-3402 type II gecertificeerd en mobiel beschikbaar."

In haar producten is ruimte gemaakt voor het verwerken van feedback en gewijzigde inzichten. "Door de unieke onpartijdige positie in de keten is Casix eenvoudig te integreren met alle toonaangevende ICT-systemen van corporaties en aannemers."

Feestje
"Op CorporatiePlein laten wij bezoekers zien dat het een feestje is om met Casix te werken," gaat Remco verder. "De toepassingen ogen modern en fris. Wij laten bezoekers ervaren dat Casix eenvoudig wordt geïntegreerd met ERP-software. Bijvoorbeeld via industriestandaarden als VERA en Ketenstandaard, maar ook met ERP-specifieke integraties. Geen beloftes voor de toekomst, maar producten die zich dagelijks in de praktijk bewijzen. Door de mond-op-mond reclame vertegenwoordigt ons klantenbestand al bijna 500.000 woningen en is het einde van de groei nog lang niet in zicht."

Casix is op CorporatiePlein te vinden op stand 45