Casix: Woningopname volledig op afstand inclusief digitaal ondertekenen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 september vindt CorporatiePlein voor het eerst in de geschiedenis als hybride evenement plaats: online en op beperkte schaal offline in Expo Houten. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers zal de tiende editie van CorporatiePlein online meemaken. Wat mogen ze verwachten op de virtuele beursstands en tijdens online kennissessies van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Remco van Niekerk, Partner bij Casix.

Woningcorporaties hebben door de coronacrisis tijd- en plaatsonafhankelijk werken in een snel tempo moeten omarmen. “Bezoekers van CorporatiePlein kunnen bij ons terecht met alle vragen over het operationeel blijven tijdens én na de crisis, en hoe Casix hen daarbij kan helpen. Zo hebben we een tijdje geleden de Woningopname op afstand module gelanceerd, waarmee opzichters samen met de huurder een woning volledig op afstand door kunnen lopen.”

Live demo
“Tijdens de beurs vertellen we graag meer over hoe de volledige woningopname op afstand werkt,” legt Remco uit. “Wat zijn hiervan de voordelen nu én na de coronacrisis? Om bezoekers te laten ervaren hoe het werkt, geven we ook een live demo van de nieuwe module. Hierin laten we zien hoe de vooropname, eindopname en sleuteluitgifte samen met de huurder volledig online gedaan worden. Casix zorgt door middel van videobellen voor persoonlijk contact met de huurder en stelt hen in staat foto’s te maken. Het opnamerapport wordt door de mutatieopzichter afgerond en kan door de huurder digitaal op afstand middels ValidSign worden ondertekend. Ervaar het zelf live op onze stand.”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Casix