Casix zet Mendix in om innovatie te versnellen in de corporatiesector

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De keuze voor het cloudplatform van Mendix is een logische volgende stap van Casix om maximale veiligheid en beschikbaarheid van haar oplossingen te kunnen garanderen.

“Huurders en ketenpartners willen tegenwoordig 24/7 bij hun informatie. Tegelijkertijd willen woningcorporaties de privacy blijven waarborgen. Mendix is ISAE-3402 type 2 gecertificeerd, waardoor wij uitstekend aan deze behoeften voldoen.”, zegt Eco Moll, directeur Casix. “Door de modelgedreven ontwikkeling is het traditionele programmeren praktisch overbodig geworden, waardoor wij ruim 6 keer sneller ontwikkelen dan gebruikelijk. We maken daarnaast veel gebruik van standaard componenten en hoeven daardoor niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden. Dat zorgt voor een extra versnelling, waarmee we onze relaties blijven verbazen. Bovendien worden de innovaties interactief met onze klanten ingevoerd, waarbij ruimte is voor het verwerken van feedback en gewijzigde inzichten”, voegt Eco hieraan toe.

“We zijn blij met de keuze van Casix voor Mendix. Productleveranciers vormen voor ons een belangrijke doelgroep” aldus Floor van Gageldonk, directeur New Business Development bij Mendix. “Met het rijke aanbod van producten in de huursector voor zowel desktops, tablets en smartphones benut Casix in volle breedte de Mendix mogelijkheden.”

Bron: Casix