Cegeka-dsa: Grote uitdagingen integraal oppakken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties staan de komende jaren voor enorme uitdagingen, met het grote woningtekort en de verduurzamingsopgave als enkele voorbeelden. De roep om deze thema’s integraal op te pakken wordt steeds luider, maar wat betekent dit voor je organisatie en hoe regel je dat in? Cegeka-dsa vertelt hier op CorporatiePlein meer over, en wij spraken vooraf alvast met Manager Sales & Projects Lambert Blikman.

De boodschap van cegeka-dsa op CorporatiePlein is ‘Uw ambities zijn ons startpunt’, begint Lambert: “Het tekort aan woningen, de vraag naar verduurzaming en de leefbaarheid in de wijken blijven de agenda’s van corporaties domineren. Deze uitdagingen worden in toenemende mate integraal met ketenpartners en in nieuwe samenwerkingsvormen opgepakt. Wendbare en open systemen, data en technologie worden daardoor steeds belangrijker. Bij cegeka-dsa noemen we dit ‘Smart Housing’. Op CorporatiePlein laten we zien hoe Dynamics Empire hierin ondersteunt en delen we de ervaringen van woningcorporaties die reeds gebruikmaken van Dynamics Empire Online vanuit de Microsoft Cloud.”

Samenwerken
“We nodigen bezoekers van harte uit op onze stand om een gesprek aan te gaan,” gaat Lambert verder. “Samenwerken begint immers met inzicht krijgen in ambities, verwachtingen en ontwikkelingen. IT is meer dan ooit een strategisch onderwerp. Smart Housing vraagt niet alleen om innovatieve technologie, maar ook een partner die meedenkt. Elkaar goed begrijpen is essentieel voor het kunnen bijdragen aan het behalen van de doelstellingen. Maar sommige dingen moet je eerst zelf ervaren. Daarom staat ons team voor je klaar om je tijdens een persoonlijke demo mee te nemen in Dynamics Empire Online. Op jouw wensen afgestemd en met alle ruimte voor vragen. Wij kijken ernaar uit.”

Cegeka-dsa is te vinden op stand 53 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: cegeka-dsa