Cegeka-dsa laat de 'Connected Organisation' zien tijdens CorporatiePlein

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Digitale zelfregie wordt steeds belangrijker bij woningcorporaties, die deze ontwikkeling aangrijpen om de dienstverlening aan hun klanten te verbeteren en tegelijkertijd de bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en de kosten te verlagen. Cegeka-dsa speelt hierop in door corporaties zoveel mogelijk te 'connecten', met zowel haar huurders en leveranciers en het ERP-systeem. Hoe kan een corporatie zich profileren als een ‘Connected Organisation’? Het bedrijf uit Veenendaal vertelt er meer over op CorporatiePlein, de bedrijfsvoering & ICT-beurs voor woningcorporaties op 24 september in Expo Houten.

"Veelal wordt ICT tegenwoordig getypeerd als ‘Digitaliseren’," legt Hein Brockhoff, Commercieel directeur uit. "Natuurlijk is dit een juiste weergave van de technische mogelijkheden. Cegeka-dsa positioneert haar ICT-platform Dynamics Empire een stap verder. Het spreekt voor zich dat de technologische ontwikkelingen zich richten op verdere digitalisering van processen. Volgens cegeka-dsa ligt echter de basis van het succesvol implementeren van de techniek bij het organiseren van optimale connecties tussen alle betrokken partijen in de primaire processen. De ’Connected Organisation’ is niet alleen een nieuwe verzamelnaam om betrokkenen digitaal te koppelen. Het gaat verder; Om succesvol te kunnen automatiseren moet er voor gezorgd worden dat nieuwe toepassingen voordelen biedt voor alle betrokkenen. Zo moeten de huurders blij worden van de manier waarop de corporatie ze ondersteunt via de techniek. En natuurlijk wil de moderne huurder de corporatie niet alleen via een portal bereiken, maar ook via andere mobiele devices. Maar laten wij ook mevrouw Pietersen van 82 jaar niet vergeten, zij pakt toch nog steeds liever even de telefoon. En ook zij wordt snel geholpen omdat de KCC-medewerker wordt ondersteund door een goede toegankelijke klantkaart en een kennisbank zodat een gedegen en uniform advies kan worden gegeven."

'Connected' zijn gaat verder volgens Hein: "Leveranciers kunnen op eenvoudige manier ‘aanhaken’ in het proces. Niet alleen voor het digitale factuurtje, maar direct inplannen van vaklieden. De vrijheden die een leverancier krijgt worden samen met de corporatie bepaald en is natuurlijk afhankelijk van de afspraken die zijn gemaakt. Maar ’Connected’ betekent voor cegeka-dsa ook keuzevrijheid en flexibiliteit. Daarom is het ERP-systeem via de module ’Dynamics Empire Open’ toegankelijk voor derde partijen die expert systemen wensen te koppelen aan de ERP."

"De totale suite van cegeka-dsa is ’Connected', maar nog belangrijker is dat het een platform biedt dat ook voor de interne connection zorgt. Eén waarheid is een belangrijk ontwikkelprincipe dat cegeka-dsa hanteert. Op deze manier spreekt de interne organisatie dezelfde taal, is de klant de klant die wij bedoelen en behoort meervoudige invoer tot het verleden. Eén kern, één database met brongegevens, één look & feel en één waarheid. Dé basis voor een solide, betrouwbare en compliant bedrijfsoplossing."

"De zorg om moderne technologie in te zetten om voor nu en voor de toekomst een gedegen ICT-platform aan haar klanten te bieden, ligt bij cegeka-dsa. Daarbij speelt het ‘Connected’ zijn met haar klanten een cruciale rol. Daarom worden klanten, expertspartners en instanties nauw betrokken bij belangrijke doorontwikkelingen van de Dynamics Empire suite. Alleen wanneer er samen wordt gewerkt ontstaat er iets moois."

"Met een klantportaal of smartphone-app wil de huurder zelf zijn zaken kunnen regelen, waarmee de organisatie in principe 24/7 'Connected' is met haar klantenkring. Corporaties merken dat de klanttevredenheid hierdoor enorm toeneemt. De digitale zelfredzaamheid van de huurder levert op die manier voor beide partijen winst op."

"Met de Dynamics Empire suite van cegeka-dsa zijn woningcorporaties optimaal verbonden met huurders, leveranciers en andere stakeholders," sluit Hein af. "Wij nodigen alle corporaties die willen moderniseren van harte uit op 24 september bij de stand van cegeka-dsa om de Connected Organisation zelf te ervaren."

Cegeka-dsa is tijdens CorporatiePlein te vinden op stand 45.