Cegeka: ‘Drie-eenheid van innovatie’ kan corporaties op revolutionaire wijze transformeren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De technologische ontwikkelingen in de corporatiesector gaan snel en de kansen die dit biedt zijn enorm groot. Zo groot zelfs dat een ‘drie-eenheid van innovatie’ corporaties op een revolutionaire wijze kan transformeren. Wat houdt dat in, hoe doen woningcorporaties dat en wat levert het hen en hun huurders op? Cegeka vertelt erover op CorporatiePlein en voorafgaand aan de beurs spraken wij met Manager Sales & Marketing Friso van Ruiten.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI) en de cloud: allemaal baanbrekende technologieën in en op zichzelf. Maar het echte potentieel is te vinden in de synergie die ze creëren. Deze ‘drie-eenheid van innovatie’ kan woningcorporaties op revolutionaire wijze transformeren. Door deze technologieën te combineren, kunnen woningcorporaties een nieuwe fase van efficiëntie en serviceverbetering bereiken. Om toegang te krijgen tot deze innovatie is het van belang de organisatie te faciliteren met moderne en slimme ERP-software dat digitaal samenwerken mogelijk maakt. Dit vraagt om verbinding tussen alle betrokken partijen in de markt; van huurder en aannemer tot de woningcorporatie. Met ons Dynamics Empire-portfolio helpen wij woningcorporaties te bouwen aan de woningcorporatie van de toekomst.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Cegeka combineert de kracht van Microsoft Dynamics 365 met kennis uit de sector in een moderne cloudoplossing. Met Dynamics Empire worden alle partijen in één gecentraliseerd platform verbonden. Processen worden zo eenvoudig end-to-end gedigitaliseerd en geoptimaliseerd. Samenwerken met partners in de keten en verbinden met elke app, externe tool of extensie is mogelijk. Ook is Dynamics Empire intuïtief en gemakkelijk te gebruiken voor alle betrokken partijen, waardoor de IT-complexiteit sterk wordt verminderd. De mogelijkheden laten zich niet vatten in een vaste kennissessie. Daarom gaan wij graag het gesprek aan met bezoekers en laten het ter plekke de voordelen en het gemak van Dynamics Empire ervaren.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Onze missie is om woningcorporaties en de keten samen slim te verbinden om op deze manier competitief en innovatief te zijn in een veranderende wereld. Dit gaat van verhuur tot financiën en van ontwikkeling tot aan onderhoud. Wanneer processen van begin tot einde worden gedigitaliseerd, kunnen woningcorporaties een veilige en naadloze verbinding tussen mensen, processen en dienstverlening mogelijk maken. Cegeka maakt het verschil door aanwezig te zijn in de sector, zelf de handen uit de mouwen te steken en onze klanten van dichtbij te helpen door oplossingen te bouwen die resultaten met een blijvende impact opleveren.

Cegeka is op CorporatiePlein te vinden op stand 53.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Cegeka