Cegeka: Word een connected vastgoedorganisatie met Dynamics Empire

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Een tekort aan woningen, betaalbaarheid, leefbaarheid en verduurzaming; corporaties hebben te maken met een groot scala aan uitdagingen die ze het hoofd moeten bieden. Het worden van een connected vastgoedorganisatie is daarvoor essentieel. Dat vertelt Cegeka op 22 september tijdens CorporatiePlein. Wij spraken hier alvast kort over met Friso van Ruiten, Sales & Marketing Manager over wat dit precies inhoudt.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Woningcorporaties werken hard aan het terugdringen van het tekort aan betaalbare woningen, verduurzaming en onderhoud van het vastgoed én het creëren van prettige buurten. Om woningcorporaties in staat te stellen deze omvangrijke uitdagingen te realiseren, is het van belang een organisatie te faciliteren met moderne en slimme ERP-software dat digitaal samenwerken mogelijk maakt. Dit vraagt om verbinding tussen alle betrokken partijen in de markt; van huurder en aannemer tot de woningcorporatie. Wij noemen dit de ‘connected’ organisatie. Tijdens CorporatiePlein 2022 laten wij zien hoe woningcorporaties met Dynamics Empire een connected vastgoedorganisatie worden en hoe zij het volledige potentieel van hun organisatie kunnen benutten.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Cegeka combineert de kracht van Microsoft Dynamics 365 met kennis uit de sector in een moderne cloudoplossing. Met Dynamics Empire worden alle partijen in één gecentraliseerd platform verbonden. Processen worden zo eenvoudig end-to-end gedigitaliseerd en geoptimaliseerd. Samenwerken met partners in de keten en verbinden met elke app, externe tool of extensie is mogelijk. Ook is Dynamics Empire intuïtief en gemakkelijk te gebruiken voor alle betrokken partijen, waardoor de IT-complexiteit sterk wordt verminderd en het beheer wordt vereenvoudigd. De mogelijkheden laten zich niet vatten in een vaste kennissessie. Daarom gaan wij graag het gesprek aan met bezoekers en laten ter plekke de voordelen en het gemak van Dynamics Empire ervaren.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Onze missie is om onze klanten te helpen een connected company te worden, om op deze manier competitief en innovatief te zijn in een veranderende wereld. Hiervoor werken wij nauw samen met onze klanten. Dit gaat van verhuur tot financiën en van ontwikkeling tot aan onderhoud. Wanneer processen van begin tot eind worden gedigitaliseerd, kunnen woningcorporaties een veilige en naadloze verbinding tussen mensen, processen en dienstverlening mogelijk maken. Cegeka maakt het verschil door aanwezig te zijn in de sector, zelf de handen uit de mouwen te steken en onze klanten van dichtbij te helpen door oplossingen te bouwen die resultaten met een blijvende impact opleveren.

Cegeka is op CorporatiePlein te vinden op stand 55.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Cegeka