CNS: De sleutel bieden tot een toekomstbestendige manier van werken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Datagedreven werken is de trend: veel corporaties willen het en steeds meer doen het ook. Maar welke data gebruik je dan? Hoe selecteer je uit de enorme hoeveelheid beschikbare gegevens juist die data die jouw organisatie verder helpt? CNS geeft op CorporatiePlein het antwoord op deze vragen, en wij spraken er alvast over met Ilse van der Steen.

CNS helpt corporaties met het verzamelen en analyseren van online data, begint Ilse het gesprek: “Wij creëren alle voorwaarden zodat onze klanten echt datagedreven kunnen werken. Daarbij staat de kwaliteit van data bovenaan. Met vervuilde data of verkeerde data krijg je een eindresultaat waar je niets aan hebt. Bovendien bieden we een data lake voor de opslag van ruwe data uit meerdere bronnen. Tot slot kunnen we je helpen alle data op de juiste manier aan elkaar te verbinden, zodat het gebruik van data werkelijk waarde toevoegt. En je dankzij data een blik vooruit kunt werpen, of achteruit als dat nodig is.”

Eerstvolgende
Ook corporaties die nog aan de vooravond staan van datagedreven werken zijn bij CNS aan het goede adres. “Heb je behoefte aan managementinformatie, maar ook aan gedetailleerde procesinformatie? Wij ondersteunen je graag optimaal met onze kennis en ervaring. Kom langs op onze stand en wij helpen je de eerstvolgende stap te zetten. We bieden de sleutel tot een toekomstbestendige manier van werken waarin data de hoofdrol speelt.”

Voorproefje
“Op onze stand geven we bezoekers ook een voorproefje,” gaat Ilse verder. “Letterlijk, want onze dropsleutels zijn niet te versmaden. Onze persoonlijke coaching ook niet. We maken graag tijd voor je vrij en nemen je mee in onze visie en oplossingen.”

Data-analyse op het onderhoudsproces
Tijdens de vakbeurs geeft CNS doorlopend persoonlijke kennissessies. Het onderwerp is de toegepaste data-analyse op het onderhoudsproces. “Weet jij hoe vaak een reparatieverzoek voorkomt binnen een jaar na mutatie, of wat het first-time-fix-percentage is? Veel corporaties worstelen hiermee, want de reguliere onderhoudsrapportages geven doorgaans geen betrouwbare informatie over dit soort vraagstukken. Een diepgaande analyse over onderhoudsdata is dan nodig, vaak over extra ruwe data. Het data lake van CNS vergaart standaard veel extra onbewerkte brondata, juist met het oog op deze data-analyses. Onze Business Insight-oplossing maakt die analyses mogelijk, met de data uit ons data lake. Zo kun je voorspellen wanneer onderhoud nodig is of waar het proces stokt.”

“Om te testen hoe het met jouw datakennis staat, kunnen bezoekers ook deelnamen aan onze CNS Data Quizz. Zijn kunnen – naast kennis – een felbegeerd gadget voor aan je sleutelbos winnen. Met behulp van een app kun je daardoor altijd je sleutels terugvinden.”

CNS is te vinden op stand 51 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: CNS