CNS; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor CNS.

Bedrijfsprofiel
CNS is de BI-specialist in de sociale woningbouw. Tientallen corporaties maken gebruik van snelle en betrouwbare stuurinformatie vanuit onze oplossingen. Onze kracht is de jarenlange ervaring in de woningbouwsector samen met diepgaande expertise op het gebied van datawarehousing en rapportage.

Aantal medewerkers: 12
Aantal klanten in corporatiemarkt: 40+
Actief in corporatiemarkt sinds: 1999
Samenwerkingsovereenkomsten: Centric, cegekadsa, Zig Websoftware, Square DMS, Microsoft

Korte productomschrijving
CNS Woningbouw DWH is een complete BIoplossing voor Nederlandse woningbouwcorporaties en woonkoepels. CNS Woningbouw DWH geeft een geïntegreerd inzicht in alle belangrijke informatie voor het nemen van gefundeerde beslissingen en bevat informatie over o.a. financiën, verhuur, dagelijks beheer, projecten, bezit en woonruimteverdeling.

CNS is in de corporatiemarkt actief met de diensten
Business Intelligence
Datawarehouse, Managementinformatie, Prestatiemanagement, ETL

Specificaties
Platform gebaseerd op
: Microsoft

Referenties
Bezoek onze website (www.cns.nl) voor klantreferenties over o.a. GoedeStede, Accolade, Mitros, Rochdale, WoonConcept, Wonen Zuid en Mozaïek Wonen.

Toekomstvisie
De constant veranderende marktomstandigheden vereisen steeds meer slagvaardigheid en flexibiliteit van corporaties. Medewerkers zullen in staat moeten zijn om zelfstandig beslissingen te nemen op basis van steeds grotere hoeveelheden data. Breed inzetbare, gedegen stuurinformatie is onontbeerlijk.

Adres
Maarssenbroeksedijk 13B, 3542 DL, Utrecht
T 088 388 0000
W www.cns.nl
E info@cns.nl

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van CNS in de CorporatieGids 2014 te bekijken.