CNS: Zorgen voor de verbinding van beleid en processen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het gebruik van data is tegenwoordig onmisbaar geworden voor corporaties. Maar hoe zorg je ervoor dat je het maximale uit je gegevens haalt? CNS vertelt op 22 september tijdens CorporatiePlein meer over de kansen die er zijn voor woningcorporaties, en voorafgaand aan de beurs lichten we alvast een tipje van de sluier op met Sales & Marketing Manager Friso van Ruiten.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Data zijn tegenwoordig overal, maar niet elke organisatie gaat even slim om met de implementaties en de overvloed aan ingevoerde data. CNS helpt woningcorporaties de kracht van data te gebruiken om processen te ondersteunen en te optimaliseren. Ook helpt CNS woningcorporaties bij het beschikbaar stellen van betrouwbare informatie voor rapportage en verantwoording. Zo worden standaard dashboards gebruikt om reguliere (CORA-)processen te ondersteunen, maar ook een dashboard om het beleid mee te toetsen en te monitoren. Dit beleidsdashboard geeft een hapklaar beeld op de thema’s betaalbaarheid, beschikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
CNS biedt twee kennissessies aan tijdens CorporatiePlein gericht op beleid en processen. In de eerste sessie gaan we het hebben over het verbinden van beleid en processen binnen het beleidsdashboard waarbij managementinformatie wordt verbonden met procesinformatie. We laten zien hoe procesinformatie gaat helpen om beleidsdoelstellingen te behalen.

In de tweede kennissessie geven we antwoord op de vraag: Waar liggen de kansen voor procesoptimalisatie? We laten zien hoe u het verhuurmutatieproces van A tot Z kunt visualiseren, hier inzichten uit kunt verkrijgen en vervolgens kansen kunt benutten voor verdere optimalisatie.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
De inzet van (big) data bevindt zich bij woningcorporaties nog in de experimentele fase. CNS helpt haar klanten met het ontdekken van de kansen die verborgen zitten in interne en externe databronnen. Vervolgens kan CNS bijdragen aan het vertalen van deze innovaties naar de dagelijkse werkzaamheden van de organisatie.

CNS is op CorporatiePlein te vinden op stand 54.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: CNS