CorporatieGids 2015 komt eraan!

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 maart wordt de zesde editie van CorporatieGids orientatieboek over bedrijfsvoering & ICT voor woningcorporaties gelanceerd. Corporaties krijgen dit unieke naslagwerk via controlled circulation gratis toegezonden.

CorporatieGids is véél meer dan een boek alleen. Bekijk bijgaand filmpje maar eens! CorporatieGids is het startpunt voor woningcorporaties op zoek naar aanbod van adviseurs en leveranciers op het gebied van bedrijfsvoering & ICT. Via het boek en het leveranciersportaal, bereikbaar via de CorporatieGids-app en websites van www.corporatiegids.nl en www.netwit.nl, zijn alle adviesbureaus en leveranciers die aan het CorporatieGids-Platform deelnemen, te raadplegen.

Dagelijks nieuwsupdates
CorporatieGids levert dagelijks nieuwsupdates via de website www.corporatiegids.nl, de gratis CorporatieGids-app en via LinkedIn en Twitter (@corporatiegids). Download de gratis CorporatieGids-app in Google Play of de App Store! Via de website en de CorporatieGids-app kun je ook gratis CorporatieGids Magazine lezen. Nog geen app op je iPhone, iPad of Android-device? Zoek dan in Apple Store of Google Play op 'corporatiegids’ en download de app gratis.