CorporatiePlein: bron van kennis en inspiratie voor woningcorporaties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

CorporatiePlein is ook in haar twaalfde jaargang weer een bron van inspiratie voor alle vakgebieden van woningcorporaties. Op één dag en op één plein zoveel kennis bij elkaar is uniek in de corporatiesector! Kom in de actiemodus en ga voor kennis en inspiratie naar CorporatiePlein, donderdag 22 september in Expo Houten.

Meld je hier gratis aan voor CorporatiePlein!

Op CorporatiePlein is kennis in overvloed en veel exposanten delen dat onder meer met kennissessies op de stands. Wat te denken van onderwerpen als leegstand, woonfraude en onderhoud: hoe fijn is het als nullen en enen het gewoon voor u voorspellen? Maar of het nu om klant- of vastgoeddata gaat: dan moet je de boel natuurlijk wel op orde hebben. ‘Ja ja, data op orde dat weet ik nu wel’ denkt u vast. Maar hoe borg je datakwaliteit, maak je je business intelligent en pas je predictive analytics succesvol toe? Ook dit jaar zijn er weer diverse standhouders die u daarmee op weg kunnen helpen.

Op afstand
Het bedrijf ‘corporatie’ verandert in razend tempo en de coronarestricties als afstand houden en thuiswerken hebben die versnelling geen windeieren gelegd. Corporaties hebben massaal ingezet op plaats- en tijdonafhankelijk werken. Wat is de next step? Valt er nog wat te optimaliseren? Moet er een hybride variant worden ontwikkeld? Leg uw oor te luister bij exposanten die in dit domein hun sporen hebben verdiend.

Lean en agile
Waar het vroeger gewoon ‘niet lullen maar poetsen’ was, zetten de afgelopen jaren lean en agile als werkmoraal de toon. Voor wie niet zoveel op heeft met deze Engelse containerbegrippen maar wel meer wil weten over deze vernieuwende manieren van werken kan terecht bij diverse adviesbureaus die acte de presence geven op de sectors mooiste plein: CorporatiePlein.

Blij op klantreis
Kletsen met een virtuele assistent, WhatsAppen met een corporatiemedewerker of selfservice via een kunstmatig intelligent portaal: hoe nuttig en noodzakelijk is het allemaal en wordt de klant echt blij van zijn klantreis? Overweegt u één of meer van deze communicatiekanalen aan uw portfolio toe te voegen? Ga dan eens buurten op CorporatiePlein, er zijn meerdere exposanten aanwezig die dit vakgebied tot hun professie hebben verheven.

RGS in de praktijk
Het Referentie Grootboek Schema, kortweg RGS. Volgens velen de dood in de pot voor creatief boekhouden. En laat dat nou net heilzaam zijn voor de corporatiesector. Maar hoe gebruik je RGS in de praktijk? 

Robots
Robotisering als een soort supermacro, systeemoverstijgend repeterende werkzaamheden uit handen laten nemen. Kan deze moeilijke volzin misschien gewoon eens in een demo worden getoond? Zeker, meerdere exposanten zijn actief met het toepassen van robots in corporatieprocessen. 

Vastgoeddata
Bij corporaties zit het geld in de stenen. Maar, wat weet een corporatie eigenlijk van die stenen? En hoe zorg je ervoor dat de schaarse euro op de juiste plaats en op het juiste moment wordt besteed? Diverse exposanten, thuis in vastgoeddata, kunnen u er alles over vertellen.

Aanmelden
CorporatiePlein is uitsluitend te bezoeken door medewerkers van woningcorporaties. Nog niet aangemeld? Ga dan naar corporatieplein.nl en meld je gratis aan. Parkeren doe je voor de deur en is helemaal gratis, net als de catering gedurende deze dag. De ideale omstandigheden voor misschien wel de meest effectieve en informatieve dag van het jaar.

Bron: CorporatieGids Magazine, Foto: CorporatieMedia